Diaspora. Strigătul disperat al unei mame: „Ajutați-mă să-mi salvez copilul!”

Cristina și soțul ei Șerban au venit în Fuenlabrada, Comunitatea Madrid, în 2006. Patru ani mai târziu, pe 2 noiembrie 2010, a venit pe lume Raul, un copil perfect sănătos, după cum declară chiar mama sa pentru publicația Inforoes.

În 2015, Raul a fost diagnosticat cu o formă de cancer al sistemului nervos periferic. Timp de doi ani, copilul a fost supus mai multor operații și tratamente invazive, precum chimioterapia.
În iunie 2017, medicii spanioli i-au detectat lui Raul o tumoare de patru centimetri la cap. Disperați, părinții au apelat la medicii din Barcelona, unde rezultatele nu coincideau cu cele de la Madrid. Acolo li s-a spus că Raul ar avea o șansă, dar trebuie să urmeze un tratament costisitor.

Acum, Cristina, mama băiatului, încearcă să strângă bani pentru a-i putea oferi copilului o șansă.

„Eram disperați, Raul nu putea sta pe străzi în situația în care era, și atunci am început să confecționez lucruri pe care să le vând pentru a putea face rost de bani. Soțul meu nu și-a mai găsit un serviciu stabil, muncește pe unde găsește. Acum fac și vând brățări. Prețul este modic: 2 euro fiecare. Nu e mult, dar pentru noi e un ajutor enorm”, a spus mama lui Raul.

„Nu cerșesc la nimeni nimic, voi munci zi și noapte pentru a-mi salva copilul. Am doar nevoie de sprijin, VĂ ROG SĂ CUMPĂRAȚI O BRĂȚARĂ”, a declarat Cristina, pentru Inforoes.

Dacă cineva vrea să cumpere o brățară, poate lua legătura direct cu mama copilului la numărul de telefon (0034) 642. 886.425.

Pentru cei care sunt interesați să facă o donație au la dispoziție contul deschis la banca spaniolă La Caixa, pe numele Cristina Georgiana Neagu: ES63 2100 1648 5101 0056 2132.

Campanie umanitară. Asociația Mihai Eminescu din Viena strânge donații pentru 150 de copii orfani din România

Apel umanitar! Ajutați o familie distrusă să își repatrieze copilul mort într-un accident de circulație în Spania