Vrei să devii antreprenor în România? Programul Diaspora Start-up, prezentat la Londra. 40.000 de euro nerambursabili dacă îți deschizi o afacere acasă



Comnicat de presă

 

Vineri, 16 februarie, la sediul ICR Londra, Fundația C.A.E.S.A.R. revine cu cel de-al doilea eveniment din acest an de prezentare a programului Diaspora Start-Up.

Deschidem astfel dialogul, iar întrebările voastre vor lumina calea spre lansarea unei afaceri de succes acasa, în România.

După o prima zi (15 februarie a.c.) onorata de prezenta lui Nicolae RAȚIU MBE (Fundația RAȚIU), Andrei BRAȘOVEANU (ACCEL), Mihai CUCURINGU (ALAIN TURING INSTITUTE)

va așteptăm in cadrul proiectului ANTREPRENOR DIASPORA HAI ACASĂ ID 107550 alături de Rohit TALWAR (Fast Future Publishing), David WEBSTER (British Romanian Chamber of Commerce), Alexandra R. POPA (Amazon & Moonstar Ventures), Ștefan CĂTOIU (Vita Mojo).

Vom avea bucuria și prezentei ASR Prințul Nicolae

iar Marcel MĂMĂLIGA ne va încânta cu acordurile fine ale viorii sale.

Partenerul WORK CONSULTING alături de echipa C.A.E.S.A.R.  vor prezenta programul Diaspora Start-Up și condițiile pe care viitorii antreprenori români trebuie să le îndeplinească pentru a obține finanțarea nerambursabilă de 40.000 EUR.

Antreprenori de succes, vectori ai mediului de business din Marea Britanie și Romania, valori nationale și culturale își dau întâlnirea pe 16 februarie.

Un studiu prospectiv realizat în 2016 de Fundația C.A.E.S.A.R., la nivel mondial în 34 de locații, cu un eșantion de 10,000 de persoane, arată că aproximativ 80% dintre respondenți sunt interesați de deschiderea unui proiect antreprenorial în România, iar peste 40% consideră finanțarea nerambursabilă de 40,000 EUR un motiv “foarte convingător” să înceapă afacerea în țară. Același studiu arată că o treime din cei chestionați ar opta pentru un proiect antreprenorial în zona de informații și comunicații (IT&C).

Evenimentele organizate de Fundația C.A.E.S.A.R. în Londra sunt dedicate proiectelor din cadrul programului Diaspora Start-Up, la care sunt prezentate oportunități concrete pentru românii care doresc să își creeze propria afacere.

Programul Diaspora Start-Up se adresează cetățenilor români cu vârsta minimă de 18 ani, care au locuit în străinătate în ultimele 12 luni și doresc să deschidă o afacere în România.

Aceștia trebuie să facă dovada experienței sau studiilor în străinătate în domeniul în care intenționează să deschidă afacerea.

Proiectele implementate încurajează antreprenoriatului românesc prin susținerea înființării de companii cu profil non-agricol, în zona urbană, în toate regiunile de dezvoltare ale României, cu excepția regiunii București-Ilfov.

Rezultate acestora vor contribui semnificativ la crearea de noi locuri de muncă și promovarea principiilor pieței libere concurențiale în România.

Detalii despre evenimentul din 16 februarie și înscrieri sau prin email la [email protected]

Diaspora Start Up, la secret. Fonduri de zeci de milioane de euro administrate de organizații fantomă

Start-up Diaspora, iată cine a pus mâna pe banii destinați românilor din străinătate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român cu nume cunoscut, ales deputat în Costa Rica

Românul care și-a înjunghiat cumnata, găsit vinovat. Martor: „L-am văzut că își deschide haina și scoate un cuțit mare, de bucătărie”