Tânăra britanică ținută captivă la Milano este acuzată că și-a înscenat propria răpire

Written by RedactiaZW

Chloe Ayling, fotomodelul răpit în Milano, se află în centrul unui scandal. Unii jurnaliști italieni au sugerat că modelul britanic și-a înscenat răpirea și ridică semne de întrebare cu privire la versiunea oferită de tânără asupra a ceea ce s-a întâmplat, relatează agenția Reuters, citată de Digi 24..

Avocatul care o reprezintă pe Chloe în Italia, Francesco Pesce, a declarat că este convins că tânăra spune adevărul și a respins orice acuzații conform cărora aceasta și-ar fi pus la cale răpirea.




Însă mai mulți localnici din satul în care Chloe susține că a fost ținută captivă spun că tânăra a ieșit într-un bar cu bărbatul reținut și că ei doi au mers împreună inclusiv la cumpărături.

Avocatul ei susține că tânăra în vârstă de 20 de ani a sperat că va fi eliberată dacă îi face pe plac celui care o ținea captivă: „A crezut că cea mai bună idee este să se poarte frumos cu răpitorul, pentru că el i-a spus că ar vrea să o elibereze și a crezut că cel mai bun lucru este să nu intre în conflict cu el. Așa că a mers cu el la cumpărături, a mers să își cumpere pantofi și nu a încercat să fugă. Dar cred că era îngrozită și chiar dacă ar fi vrut să ceară ajutor, nu a făcut-o pentru că îi era frică”, a declarat Francesco Pesce pentru BBC Radio 4.

Poliția italiană a anunțat că un bărbat a fost arestat în legătură cu răpirea, iar acesta și-ar fi recunoscut deja vina și a declarat că modelul urma să fie vândut pe dark web, dacă nu se plătea o răscumpărare de 300.000 de dolari.

Avocatul femeii a mai spus și că Ayling ar fi fost răpită în plină stradă, după ce bărbatul a injectat-o cu un sedativ, a legat-o și a băgat-o într-o mașină. Când au ajuns în comuna aflată lângă Milano, acesta ar fi dezlegat-o pe Chloe, însă a amenințat-o că o va ucide dacă va încerca să fugă sau să ia legătura cu cineva.

„O fată de 20 de ani, sedată, băgată într-o valiză și răpită. Pot să înțeleg de ce era îngrozită. Nu e nevoie să fii imobilizat ca să-ți fie teamă de o amenințare cu moartea”, a mai declarat el.

Model britanic răpit la Milano. Răpitorul: „Am fost amenințat de un grup de ROMÂNI din Birmingham”

 

   

About the author

RedactiaZW