Uluitor! Poți apărea fără voia ta pe site-uri pentru adulți. Vezi ce se întâmplă acum în Marea Britanie

Written by Laura Barbu

Autorităţile din Marea Britanie atrag atenţia asupra unui fenomen care ia amploare: pe site-urile cu conţinut pentru adulţi apar tot mai multe clipuri şi imagini cu persoane normale surprinse de drone în timp ce fac sex, plajă sau stau dezbrăcate prin casă.
 O investigaţie făcută de tabloidul Daily Star a scos la iveală zeci de astfel de filmări şi poze. 

Totodată, mai multe femei au depus plângeri la poliţie după ce s-au trezit cu drone în dreptul geamurilor de la locuinţele lor. O tânără susţine că aparatul de zbor a filmat-o în timp ce mergea dezbrăcată prin casă, la scurt timp după ce a ieşit din baie.

 Într-un alt caz, părinţii au sunat la poliţie după ce deasupra spaţiului de joacă al copiilor a apărut o dronă care nu mai pleca. Mai mult, o femeie care obişnuia să facă plajă pe acoperişul clădirii în care locuieşte s-a trezit în trei ocazii diferite cu o dronă care o filma.

Un alt incident care a făcut valuri este cel în care o dronă a survolat o destinaţie celebră pentru nudişti din Dorset, iar clipul a apărut pe Internet. Asta deşi legea britanică interzice dronelor să se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri de persoane sau grupuri de persoane.

 John O’Neill, directorul unei clinici care tratează dependenţa de sex, a declarat că situaţia se va înrăutăţi, în condiţiile în care preţurile unor astfel de dispozitive capabile să filmeze la calitate bună sunt tot mai mici. „Trăim într-o lume în care oamenii au multe fetişuri, iar tehnologia le permite să le exploreze”, a declarat el. „Dronele au deschis o nouă lume de oportunităţi pentru voyeuriști şi perverşi”, a continuat O’Neill. 

 Elton John acuzat de hărțuire sexuală. Vezi cum se apăra artistul!

Doi prezentatori TV britanici, acuzați că au abuzat sexual mai mulți copii

   

About the author

Laura Barbu