Ce trebuie să știți dacă vă întoarceți cu mașina în țară de sărbători

Written by RedactiaZW
[embed]https://www.facebook.com/revelion.co.uk/videos/1749855721987658/[/embed] [embed]https://www.facebook.com/revelion.co.uk/videos/1749855721987658/[/embed]

Pentru cei care se întorc în ţară în următoarea perioadă, românii pot folosi aplicaţia on-line lansată de Poliţia de Frontieră Română, care prezintă media timpilor de aşteptare, actualizaţi în timp real, la punctele rutiere de trecere a frontierei.

Poliţia de Frontieră Română recomandă accesarea aplicaţiei on-line şi tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor doar la unele puncte de trecere.

Aplicaţia este disponibilă aici: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/?vw=1, dar şi pe site-ul Poliţiei de Frontieră Română: https://www.politiadefrontiera.ro/.

Toate autovehicule care circulă în Romania trebuie sa deţină rovinietă pentru autostrăzi, drumuri expres şi drumuri naţionale. Acestea pot fi achiziţionate online, aici: https://www.roviniete.ro/.

Sursa: Administrația Prezidențială

 

About the author

RedactiaZW

/* ]]> */