Șefa de secție de la Păulești îi ia apărarea britanicului care își jignește angajatele: „Atitudinea agresivă a fost a angajaților”

Written by RedactiaZW

Într-un interviu video publicat de Adevărul, șefa de secție de la fabrica de textile din Păulești îi ia apărarea patronului britanic. Deși acesta apare filmat în timp ce le jignește îngrozitor pe femeile care nu își primiseră salariile, Maria Toth spune că acest comportament s-a datorat faptului că angajații au fost cei care s-au comportat urât.

Femeia susține că patronul nu a avut un comportament abuziv, iar faptul că și-a numit angajații  „țărani” nu reprezintă o umilință, ba din contră oamenii ar fi trebuit să fie mândri că sunt țărani.
VIDEO! Patronul ENGLEZ înjură angajații ROMÂNI ca la ușa cortului: „Țărani nenorociți! Animale!”

Toth a adăugat că nu cunoaște limba engleză și că nu și-a dat seama că patronul societății și-a înjurat angajatele.

„S-a întâmplat pentru că s-a întârziat plata salariilor cu o oră, o oră și jumătate. Am făcut ședință și am întrebat oamenii, frumos, dacă așteptăm să luăm salariile o oră sau îi luăm mâine(…)

Nu s-a filmat tot. În primul rând atitudinea agresivă a fost a angajaților, nu a tuturor, în momentul în care unii dintre ei au scos niște sunete foarte urâte, nu civilizate, pe care nu pot să le reproduc” a declarat șefa de secție.

Urmăriți interviul pe care l-a dat aceasta în fața camerelor de filmat.

   

About the author

RedactiaZW