Agresor sexual în libertate. Căutat de un an, se crede că se ascunde prin Europa

Written by RedactiaZW

Un român  acuzat de agresiune sexuală asupra unei femei din North Ormesby,  Middlesbrough, este căutat de un an de poliția din Marea Britanie.
Cezar Florea, de 26 de ani, este acuzat de agresarea unei femei de 51 de ani, din Middlesbrough, în urmă cu un an.

Atacul a avut loc pe 7 iunie 2014, într-un pasaj, la primele ore ale dimineții. Potrivit gazettelive.co.uk, Cezar Florea și-a lovit victima de mai multe ori, cu pumnii, înainte de a o pune la pământ și de a încerca să o violeze.

Tânărul a fugit la apariția unui trecător. Acesta a pornit în urmărirea agresorului care a reușit să scape în cele din urmă.

Un purtător de cuvânt al poliției din Middlesbrough a declarat, la un an de la comiterea faptei, ca eforturile de a-l găsi pe român sunt încă în curs de desfășurare.

„Nu credem că Florea se mai află în Marea Britanie”, a declarat polițistul pentru gazettelive.co.uk. „Lucrăm pentru restrângerea zonei în care s-ar putea afla, acțiune care reprezintă un criteriu pentru obținerea unui mandat european de arestare (MEA)”, a mai spus acesta.

În acest moment, Florea este căutat cu ajutorul sistemului de alertă european Schengen, la care Marea Britanie a aderat de curând.

Orice informații despre Cezar Florea sunt așteptate la numărul 101 sau, anonim, la Crimestoppers, 0800 555 111.


Doi români au amenințat că vor decapita militari britanici

Un pedofil englez care se ascundea la Pitești a fost extrădat în Marea Britanie

Candidatul UKIP la primăria Lewisham – arestat pentru „agresiune sexuală” asupra unui bulgar fără adapost

   

About the author

RedactiaZW