Ați văzut-o pe această femeie? Este dată dispărută din 6 septembrie

O româncă dispărută de peste o lună este căutată de Poliția Metropolitană. Ștefana Otilia Malinici, de 37 de ani, cunoscută sub numele de Otilia, a fost văzută ultima oară de membrii familiei la domiciliul său din Barking, Beccles Drive, pe 6 septembrie.

Potrivit imaginilor de pe o cameră de supraveghere, Otilia a fost la un supermarket din Green Lane, Ilford, luni, 9 octombrie.
Ultima oară când a fost văzută purta o bluză neagră, cu un imprimeu mare, de culoare deschisă, blugi, cizme închise la culoare și o jachetă trei sferturi și are părul roșcat.

Este posibil ca Otilia, care este căsătorită și are doi copii, să nu poată avea grijă de ea și să fie vulnerabilă, anunță Poliția Metropolitană.

Detectivul Mike Rapp, de la Unitatea de Persoane Pierdute, a declarat: „Vreau să o asigur pe Otilia sau pe oricine o cunoaște că poliția este aici să o ajute și vreau doar să ne asigurăm că este bine, că nu are probleme, noi suntem preocupați doare de starea ei”.

„Cerem oricui o cunoaște pe Otilia să ne anunțe, familia sa din Marea Britanie și România este foarte îngrijorată și vrea să știe că este în siguranță, cerem ca în cazul în care cineva i-a oferit adăpost sau sprijin Otiliei să contacteze poliția cât mai repede posibil.”

Cine are informații cu privire la acest caz este rugat să apeleze polița la 101 sau Persoane Dispărute la 11665.

Londra. Româncă, dispărută de doi ani. Poliția face apel la populație

O româncă de 30 de ani, dispărută de o lună din Liverpool

Alpinistă română, dispărută de o săptămână în Nepal, găsită moartă în Ghandruk