Condamnat pentru tentativă de omor în România, vine în Marea Britanie și agresează sexual o elevă de 12 ani

Written by RedactiaZW

Un pervers care a atacat o fată de 12 ani în Scunthorpe, Lincolnshire, s-a dovedit a fi un fost condamnat pentru tentativă de omor în România.

Florin Fechete (foto), de 33 de ani, a agresat sexual eleva, pe când aceasta își plimba câinele, înainte să meargă la școală. Potrivit The Mirror, Fechete a avut o condamnare de opt ani în România, în anul 2002, după ce i-a dat foc fostei sale iubite, care a reușit să supraviețuiască tăvălindu-se prin zăpadă. De asemenea, s-a dovedit că Fechete mai avea opt condamnări în România, pentru diverse infracțiuni.
florin-fechete

Pe 26 septembrie anul trecut, românul se afla în Scunthorpe, Lincolnshire. El s-a strecurat în spatele fetei de 12 ani, în jurul orei 7 dimineața, i-a ridicat fusta și i-a tras dresurile. Apoi, a început să își împingă organul sexual în spatele fetei, iar aceasta a început să țipe, scrie Scunthorpe Telegraph.

El a recunoscut că a agresat sexual fata. Mama elevei a declarat în instanță că acesteia îi este frică să mai meargă singură la școală în urma atacului. Avocatul lui Fechete a admis acțiunile clientului său, dar a spus că acesta a avut „o pierdere de moment a lucrurilor de sub control”.

Procurorul a ținut să menționeze că inculpatul a mai avut opt condamnări în România, dintre care una pentru tentativă de omor.

Judecătorul a hotărât să îl condamne la 15 luni de închisoare și a dispus înregistrarea sa în registrul infractorilor sexuali pentru o perioadă de 10 ani.

Vinovat de viol și jaf, un român va face ani grei de pușcărie în Marea Britanie

Londra. Adolescentă română târâtă în stradă, violată și înjunghiată. Român judecat pentru viol și tentativă de omor

Fost pușcăriaș român, a violat o femeie în Lincolnshire. 13 ani de închisoare

   

About the author

RedactiaZW