Dezvăluiri cutremurătoare din lumea prostituției. Româncă: „Englezii sunt cei mai răi. Unul urina pe mine și râdea. Sunt beți tot timpul”

Written by RedactiaZW

O prostituată din România vândută și revândută proxeneților din Anglia și Olanda face dezvăluiri din spatele industriei sexului din Amsterdam. Ea a declarat pentru Mail on Sunday că a fost vândută și forțată să presteze 12 ore pe zi într-o vitrină din celebrul Red Light District. Angelica a spus că a petrecut cinci ani într-o vitrină din Amsterdam, vândută de la un proxenet la altul.

Făcea 350 de lire sterline pe zi, din care peștele îi dădea nouă lire, ca să aibă de mâncare.
La 17 ani, a povestit Angelica pentru publicația citată, a fost atrasă la Londra de un bărbat despre care credea că îi este iubit. Acesta, spune ea, îi promisese că o ajută cu o slujbă la un salon de coafură.

Însă, individul i-a luat pașaportul și, efectiv, a făcut-o prizoniera lui. Curând, ea a fost vândută și instalată în spatele unei vitrine din Amsterdam.

„Omul care m-a adus în Anglia și apoi în Olanda m-a folosit ca pe o bucată de carne”, a povestit Angelica.

„Când am văzut bordelurile cu toate fetele în ferestre, am început să plâng. Am plâns pentru că părea oribil și știam că asta trebuie să fac”, continuă ea.

I s-a spus că are o datorie de 27.000 de lire sterline pe care trebuie să o achite. Proxenetul i-a spus că atât a costat tăcerea familiei ei.

Tânăra spune că făcea 350 de lire sterline pe zi, din care primea doar 9 lire sterline, pentru mâncare. Era bătută și violată.

Clienții plăteau 35 de lire pentru o partidă de sex și 90 de lire dacă vreau fără prezervativ.

Angelica a fost chiar tăiată pe față cu un cuțit, atunci când a refuzat cererea unui client de a face sex neprotejat și a fost amenințată că i se va întâmpla mai rău dacă va refuza din nou.

„Peștii mi-au spus că este legal, că pot face ce vor cu mine din cauză că poliția este de partea lor, nu a mea”, a povestit terifiată tânăra.

Despre clienții săi spune că cei mai răi sunt englezii: „Englezii sunt cei mai răi. Mă tratează ca pe un nimic. Unul a urinat peste mine în timp ce râdea. Sunt mereu beți. M-au rănit”.

I s-a luat telefonul și i s-a dat un aparat vechi, Nokia, fără credit, doar ca să poată ține legătura cu peștele ei. Tânăra a spus că lucra în schimburi de 12 ore, uneori dormind în bordel în cazul în care un client se anunța pentru dimineața următoare.

În cele din urmă a apelat la o organizație și a reușit să intre în contact cu un polițist. Acesta a scos-o din mâinile proxeneților și a dus-o la un adăpost în afara orașului.

Timpul petrecut în vitrină a lăsat urme adânci, atât fizic, cât și psihic. Fata a contactat o boală venerică, a fost forțată să facă un avort, iar familia refuză să mai stea de vorbă cu ea, convinsă că s-a prostituat de bună-voie.

„Problema este că o dată ce am intrat în acel bordel, nimănui nu îi pasă, pentru că totul este perfect legal”, a mai spus Angelica.

În ciuda realității îngrozitoare expuse de povestea Angelicăi, bărbaților care caută distracții în districtul roșu nu pare să le pese dacă femeile sunt traficate.

În Olanda se discută acum nouă lege, care ar putea intra în vigoare anul viitor. Astfel, dacă legea va trece, va fi pedepsită cu până la patru ani de închisoare orice persoană care apelează la serviciile unei prostituate despre care cunosc – sau suspectează – că a fost traficată.

Nouă români coordonau o rețea de prostituție în Lancashire. Vor face închisoare după care vor fi deportați

Irlanda. Românce reținute pentru prostituție. Au cerut ca din banii confiscați să li se cumpere bilete de avion

   

About the author

RedactiaZW