Dublin. Prins cu pantalonii în vine, deasupra victimei. Neagă acuzațiile

Un român a fost prins în flagrant delict  în timp ce agresa sexual o femeie, în centrul orașului Dublin, luni, 9 octombrie.

Potrivit The Irish Sun, românul, al cărui nume nu a fost dat publicității, a fost reținut, iar judecătorul a refuzat, vineri, 13 octombrie, eliberarea sa pe cauțiune.
Potrivit reprezentanților poliției irlandeze, bărbatul de 35 de ani a fost surprins, de polițiști, în timp ce încerca să violeze o femeie, la ora 03.50 dimineața.

Polițiștii susțin că acesta avea pantalonii în vine și se afla deasupra victimei când a fost surprins. I s-a cerut de trei ori să se îndepărteze de femeie, însă românul a refuzat, fiind desprins cu forța de polițiști.

Inculpatul a fost interogat și a spus că era în acea zonă în momentul incidentului, dar neagă orice legătură cu această faptă. Mai mult, el apare în compania femeii în imaginile de pe patru camere de supraveghere stradală.

Avocatul apărării a spus că imaginile îl arată pe clientul său în compania femeii agresate, însă nu arată și fapta. El a cerut eliberarea pe cauțiune a românului pe motiv că este de multă vreme în Irlanda, are familie și nu a mai fost arestat.

Judecătorul a refuzat însă eliberarea acuzatului, luând în considerare probele puse la dispoziție de poliție.

Middlesbrough. Ani grei de pușcărie pentru românul care a violat și a bătut cu sălbăticie o femeie de 52 de ani

Viol în grup la Newcastle. Trei români arestați

A violat un copil de șapte ani în România și a fugit în Anglia. Prins în West Yorkshire