Manelistul Drăghici va face ani grei de pușcărie în Marea Britanie pentru tentativă de omor. Și-a înjunghiat soția cu 11 lovituri de cuțit

Cântărețul de manele Dan Drăghici, stabilit în Marea Britanie, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru tentativă de omor, în urma unui proces la Wolverhampton Crown Court.

Potrivit West Midlands Police, Drăghici, în vârstă de 42 de ani, a pledat nevinovat pentru tentativa de omor asupra Elenei Drăghici. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost atacată în casa familiei din Fenton Street, Smethwick, în seara zilei de marți, 1 martie 2016.
Manelistul și-a înjunghiat de 11 ori soția, în timp ce fiica lor se afla la etaj, cu sora Elenei. Când a auzit țipetele, sora ei a coborât repede și a sărit în spatele atacatorului, reușind să îl ia de pe Elena, ceea ce, probabil, i-a salvat viața femeii.

Apoi, Drăghici a încercat să o înjunghie pe sora Elenei. Aceasta a apucat însă să îi ia cuțitul și să îl îndoaie. Furios, atacatorul i-a spus femeii să își aducă înapoi sora, amenințând că își va ucide fiica dacă nu o va face.

Între timp, Elena a reușit să ajungă la un taxi, unde a cerut ajutor. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, unde a fost operată de două ori.

 

Drăghici a fost găsit la scurt timp după aceea, stând în mașină, cu fiica lui. Potrivit instanței de judecată, manelistul este utilizator de cocaină. El a fost testat pozitiv atunci când a fost arestat. De asemenea, s-a constatat că bărbatul se afla și sub influența alcoolului.

Potrivit poliției, în ziua atacului, Drăghici o văzuse pe Elena cu un alt bărbat. El i-a spus acest lucru surorii femeii, după care a plecat la magazin, de unde a cumpărat un pachet cu trei cuțite.

 

Polițistul care s-a ocupat de caz a spus că Elena a suferit răni grave, fiind încă în convalescență. Judecătorul a spus că Drăghici trebuie să servească cel puțin două treimi din pedeapsă.

Un cunoscut manelist stabilit în Marea Britanie și-a înjunghiat soția cu 11 lovituri de cuțit