O femeie din Truro, Cornwall, reclamă că a fost bătută de mai mulți români. „Mi-au spart nasul”

Written by RedactiaZW

O femeie din orașul Truro, din Cornwall, sud-vestul Angliei, spune că a fost atacată și bătută de mai mulți români în noaptea de sâmbătă spre duminică, 28 mai, în centrul localității.

Potrivit Cornwal Live, Hannah Watson, în vârstă de 20 de ani, a declarat că era împreună cu două prietene atunci când a fost atacată.
Am avut noroc că ne-am luptat”, a spus ea. „Dacă nu am fi ripostat, Dumnezeu știe ce s-ar fi întâmplat. Dacă pot face asta unui grup de fete, atunci ce ar putea să îți facă atunci când ești singură?”, s-a întrebat Hannah.

Tânăra mergea spre casă cu mai multe femei când au trecut pe lângă un grup de trei-patru bărbați în vârstă de 20 de ani, care stăteau în fața unul club de noapte și au început să le urmărească. Femeia spune că după vorbă păreau a fi români.

Femeile s-au despărți, iar Hannah a rămas alături de două prietene.

„Au început să ne urmărească prin oraș, mergeau destul de aproape de noi, însă îi ignoram”, a spus tânăra.

La un moment dat, prietena ei s-a întors și le-a cerut bărbaților să le lase în pace. Atunci, unul dintre agresori s-a îndreptat către aceasta, iar altul a prins-o pe Hannah de braț și a lovit-o cu pumnul. Ea spune că atunci a ripostat și a fost bătută rău. S-a ales cu un ochi vânăt și cu nasul spart. Indivizii s-au făcut nevăzuți.

Polițiștii au spus că nu au arestat pe nimeni în legătură cu acest incident și cer oricui a văzut ceva suspect sau a asistat la agresiune să contacteze poliția.

Englez beat intră peste vecinul român și îl ia la bătaie. „Nu îmi plac ROMÂNII!”

VEZI VIDEO – Bătaie cu bâte de baseball între români și polonezi la Birmingham

Scene şocante, doi români s-au luat la bătaie într-o casă de pariuri din Anglia. Totul a pornit de la păcănele – VIDEO

   

About the author

RedactiaZW