O femeie a reclamat la poliție că a fost violată de doi „posibili români”. Evening Standard: „ „Femeie violată de doi români”

Written by RedactiaZW

Românii sunt din nou puși într-o lumină nefavorabilă de presa britanică, înainte de alegerile generale de pe 8 iunie.

O femeie a reclamat că a fost violată pe o plajă din sudul Angliei, la ora 2 noaptea, de doi bărbați despre care crede că ar fi români.
Cu toate că încă nu se știe naționalitatea presupușilor atacatori, Evening Standard a titrat cu litere de-o șchioapă: „Femeie violată de doi români, într-o experiență oribilă pe plaja din Sussex”.

Apoi, articolul continuă cu faptul că femeia, de 30 de ani, a fost atacată pe plaja Hove la primele ore ale dimineții de miercuri, 5 aprilie. De fapt, potrivit poliției, incidentul s-a întâmplat miercuri, 19 aprilie, între orele 01.00 și 03.00.

Femeia a declarat la poliție că a fost atacată de doi bărbați și violată. „Victima descrie bărbații ca fiind posibil români”, a anunțat sergentul detectiv Julie Greenwood.

Potrivit acesteia, femeia a sunat un prieten care a raportat incidentul autorităților.

“Facem apel la oricine locuiește sau se afla în zona King’s Esplanade între 1am și 3am și a văzut sau a auzit ceva suspect”, a anunțat poliția.

Articolul a declanșat furia mai multor utilizatori de Facebook care îi acuză pe români de toate crimele ce se petrec în Marea Britanie.

Bestie! Viol în curtea unei biserici, la nici două săptămâni după ce a ajuns în Marea Britanie. Zece ani de pușcărie

Folosea minori la muncă în spălătoria auto. Arestat pentru violarea unui copil de 13 ani

În România, în fiecare zi au loc cinci violuri. Multe dintre ele sunt justificate, cred majoritatea românilor

   

About the author

RedactiaZW