Peste 100 de ani de pușcărie pentru frații Săndulache. Proxeneții și-au implantat bile în penisuri pentru a le provoca dureri cât mai mari prostituatelor

Written by RedactiaZW

Periculoșii proxeneți frații Săndulache (foto) au primit sentințe de peste 100 de ani de închisoare, în Spania, pentru trafic de persoane și spălare de bani.

Avocatul victimelor a criticat procuratura pentru că nu a ținut cont de acuzațiile de viol, în ciuda mărturisirilor care descriu abuzurile constante ale celor doi asura prostituatelor pe care le exploatau.

Cei doi ademeneau femei în Spania, cărora le spuneau că vor lucra în baruri, însă, potrivit mărturiilor victimelor, acestea erau drogate și forțate să se prostitueze.

Afacerea celor doi frați a fost descoperită atunci când una dintre prostituate a alertat autoritățile de la controlul pașapoartelor din București, la plecarea din țară. Aceasta le-a dat polițiștilor un bilet în care scria: „Nu vreau să călătoresc”.

Polițiștii i-au lăsat pe cei doi să se îmbarce, însă au anunțat autoritățile spaniole, care i-au ridicat la sosirea în Spania.

Sebastian și Cristian Săndulache au primit 127 și respectiv 115 ani de închisoare. Cei doi susțin că sunt victimele minciunilor unor prostituate care „au vrut bani” după ce s-au despărțit de ei.

Doi frați români proxeneți și-au implantat bile în penisuri pentru a le provoca dureri mari prostituatelor pe care le violau

 

About the author

RedactiaZW

/* ]]> */