Plymouth: Șofer român de taxi, găsit vinovat de agresiune sexuală. A întrebat-o pe o tânără despre sânii ei

Românul Florian Scripcea, în vârstă de 39 de ani, șofer de taxi, a fost găsit vinovat că a atins în mod indecent o femeie, în timp ce aceasta era pasagera sa, pe scaunul din față.

El a întrebat-o dacă sânii ei sunt reali, în timpul unei călătorii de 15 minute în orașul Plymouth.
Femeia a spus instanței că s-a panicat și nu își poate explica de ce nu a sărit din taxi, chiar dacă ușile erau deblocate.

Scripcea a negat atacul sexual asupra femeii, pe 30 octombrie anul trecut.

El a spus că nu a atins niciodată pe nimeni și nu și-a putut aminti dacă o luase pe pasageră.

Femeia a spus că s-a urcat în taxiul românului la ora 2 dimineața. I-a spus taximetristului ca nu are bani, iar acesta s-a oferit să o ducă gratis în cealaltă parte a orașului.

Juriul l-a condamnat pe Scripcea după un proces care a ținut trei zile, scrie The Herald. Judecătorul i-a spus că examinează dacă îl va închide sau nu. Acesta a spus că românul este un familist fără condamnări anterioare, însă ceea ce s-a întâmplat a fost „înfricoșător și îngrijorător pentru tânără”.

Victima, în vârstă de 18 ani, a spus că șoferul i-a spus că are ochi și păr frumos, înainte să o întrebe despre sâni și să se atingă de hainele ei. Apoi, a spus aceasta, Scripcea i-a apucat mâna și a tras-o în zona picioarelor sale.

Din cauza acestui incident, lui Scripcea nu i-a fost reînnoită licența de taxi și și-a vândut mașina. Acum, spune el, se îngrijește de fiul său cel mic, în timp ce soția este la muncă.

Atac rasist asupra unui șofer de taxi român