Român ucis de un irakian cu 20 de lovituri de cuțit. Ucigașul fusese condamnat pentru crimă și în Suedia

Un irakian a fost găsit vinovat de uciderea cu brutalitate a  fostului său coleg de casă pe care l-a înjunghiat de peste 20 de ori.

Sivan Amin l-a ucis pe Mircea Gheorghe Cozmiuc, în vârstă de 23 de ani, din Carter Road, Whitmore Reans, Wolverhampton, pe 3 septembrie 2016.
Ucigașul și-a înjunghiat victima în plină stradă, atunci când acesta pleca la muncă. Potrivit Express and Star, Amin i-a aplicat o lovitură în gât, după care l-a înjunghiat de mai multe ori în timp ce tânărul român țipa.

Un jurui format din șapte femei și cinci bărbați l-a găsit vinovat de crimă pe irakian, care este la a doua crimă.

Amin, în vârstă de 37 de ani, a rânjit atunci când a auzit verdictul, la Curtea Coroanei din Birmingham.

Procesul irakianului a durat 13 zile, iar procurorul a spus că Amin s-a răzbunat pe român, după ce acesta, împreună cu un alt român, Andrei Bourceanu, l-au dat afară din casă.

Amin a mai fost condamnat în Suedia, în 2008, după ce și-a împușcat în cap un prieten, gelos pe mariajul acestuia, scrie publicația citată.

Sora lui Mircea Cozmiuc a adresat o scrisoare emoționantă instanței în care a spus că are sentimentul că fratele ei este încă în Marea Britanie, unde muncește și se distrează cu prietenii lui.

Un martor a declarat că agresorul avea un cuțit cu o lamă de șase centimetri. „Persoana înjunghiată a încercat să se protejeze, iar agresorul îl înjunghia ocolindu-i mâinile”.

Familia lui Claudiu Girdoc, românul ucis în atacul din Catford, are nevoie de ajutor. Vărul lui Claudiu: „Încerca să își ajute familia”. Șoferul criminal este în libertate

Doi români uciși de un camionagiu britanic. Vorbea la telefon când a provocat accidentul

O veste tristă. Român de 23 de ani, înjunghiat mortal în plină stradă,în Wolverhampton