I-a tăiat o ureche. Răfuială între doi români în Luton

Written by RedactiaZW

Un scandal izbucnit între doi români din Luton a îngrozit comunitatea. Cei doi s-au răfuit pe 30 august, la un restaurant din centrul localității, unul dintre ei alegându-se cu o ureche tăiată.

Potrivit Luton Today, cei doi bărbați au fost reținuți în urma incidentului și au apărut în fața Curții Magistraților din Luton.
Lucian Carabageac, de 21 de ani, se afla în Marea Britanie de doar două luni, la momentul incidentului. El a mers de mai multe ori la un magazin românesc din Luton, deținut de Gelu Creangă, de 54 de ani, scrie Luton Today.

Pe 30 august, Creangă l-a invitat pe Carabageac și pe un alt tânăr să ia masa la un restaurant. Acolo a avut loc o altercație, Carabageac a tras cu o armă de foc după ce, spune el, Creangă i-ar fi tăiat o ureche.

Tânărul a plecat apoi cu arma în mână la locuința unde subînchiriase o cameră. Acolo a băgat în sperieți o familie. O femeie a declarat că nici măcar nu știa că acesta locuiește în casă, iar când a deschis ușa sufrageriei bărbatul era culcat pe pat cu pistolul îndreptat către ea. Ambii bărbați vor apărea la Luton Crown Court pe 2 octombrie.

Român de 19 ani, înarmat cu un pistol și o rangă în Cheltenham. Lăsat în libertate de judecător

Un barbat înarmat cu un cuţit a terorizat studenţii din Glasgow. Poliţia a intervenit de urgenţă

Incident armat în UK. Trei persoane ucise la un castel din Lincolnshire

   

About the author

RedactiaZW