Tâlhar și violator în Sicilia, a fugit la Londra: Paul Emilian Maftei a fost capturat și extrădat

Written by RedactiaZW
[embed]https://www.facebook.com/revelion.co.uk/videos/1749855721987658/[/embed] [embed]https://www.facebook.com/revelion.co.uk/videos/1749855721987658/[/embed]

Fugarul Paul Emilian Maftei, 35 de ani, a fost capturat în Anglia, în Londra, pe baza indicațiilor oferite poliției engleze de carabinierii din Ragusa. Românul a fost deja extrădat și dus în închisoare în Italia, anunță ANSA.

Bărbatul fusese arestat în octombrie 2015 în timpul operațiunii „Drughi“ împotriva unei bande de români, la o fermă rurală la Marina di Ragusa, în Sicilia, care au jefuit și bătut un cuplu de conaționali, violând-o pe femeie. Maftei, după ce a petrecut un an de închisoare, a beneficiat de arest la domiciliu, dar după câteva zile a dispărut.

Carabinierii di Ragusa au aflat că s-a mutat într-o mică localitate în suburbia capitalei engleze. Procurorii din Ragusa au emis un mandat european de arestare, care a fost executat de poliția britanică.

După arestare, Maftei a fost extrădat, transportat în Italia și predat Poliției de Frontieră de la Roma Fiumicino, de unde a fost dus la închisoare.

Infractorii români se refugiază la Londra. Arestat după o spargere de 200.000 de euro dată în Italia

Condamnat pentru crimă în Italia, se ascundea de șase ani în Marea Britanie. Arestat cu ajutorul Facebook

 

About the author

RedactiaZW

/* ]]> */