Vasile și Gheorghe, spărgători de locuințe în Kent. Spărgeau casele cu o gură de lup

Nicușor Vasile și Marius Gheorghe, cetățeni români, ambii de 27 de ani, au fost condamnați la câte trei ani de închisoare pentru spargeri de locuințe.

Potrivit Kent Online, cei doi au intrat în nouă case din Rainhamm de unde au furat mai multe bunuri. La una dinre spargeri a participat și soția lui Vasile, Alina Zbîrcea, de 25 de ani. De asemenea, din gașcă mai făcea parte și o altă femeie, Vasilica Radu, de 33 de ani, care a recunoscut că a vândut unul dintre obiectele furate, un ceas Tag Heuer, cu 700 de lire sterline.
Radu a primit nouă luni de închisoare, iar Zbîrcea șase luni cu suspendare și 180 de ore de muncă în folosul comunității.

Potrivit Curții Coroanei din Maidstone, Gheorghe se afla în Marea Britanie de doar o lună, infracțiunile fiind comise în ianuarie a.c.

Cei patru locuiau în Ilfor și au comis spargeri în mai multe localități. Au furat și urma cu cenușa soțului uneia dintre victime. S-a estimat că au furat zeci de mii de lire sterline, doar o mică parte fiind recuperată.

Ușile erau forțate cu o gură de lup, apoi casele erau răvășite. Potrivit Kent Online, Vasile s-a arătat bucuros de sentința primită.

Un român, printre cei mai căutați spărgători de locuințe din Londra

Infractorii români se refugiază la Londra. Arestat după o spargere de 200.000 de euro dată în Italia

Îl cunoașteți pe acest bărbat? Este căutat de Poliție în Marea Britanie