Prostituată acuzată de șantajarea unui preot în Austria

Written by redactia web

Femeia, de 29 de ani, a compărut în fața instanței miercuri la tribunalul din Eisenstadt, estul Austriei. Aceasta l-a șantajat pe bărbat spunându-i că dacă nu-i va da bani va dezvălui superiorilor că au întreținut relații sexuale. Șantajul a durat circa doi ani și jumătate, din octombrie 2012 și până în martie 2015, suma pretinsă ajungând la 400.000 de euro.
Preotul a spus că prostituata, originară din România, l-a abordat pe o stradă din Viena și că a ținut legătura cu ea din milă. Din acest motiv a vizitat-o în mod regulat însă doar pentru a vorbi cu ea, potrivit avocatului femeii, Alexandre Philipp.

CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! Jignită și discriminată la un hotel din Anglia. „NU PRIMIM ROMÂNCE, SUNT PROSTITUATE!”

Avocatul le-a spus judecătorilor că deși bărbatul i-a dat femeii bani, aceasta nu l-a șantajat și că suma se ridică la numai ”un maximum de 60.000-70.000 de euro”.

Într-un interviu acordat postului austriac de televiziune ORF, preotul a declarat că inițial i-a dat 8.000 de euro de bunăvoie după ce aceasta i-a spus că familia sa are dificultăți, inclusiv că tatăl său este bolnav, dar că toate sumele predate ulterior i le-a dat ca urmare a șantajului.

Procesul a fost amânat pe perioadă nedeterminată pentru a permite instanței să obțină documente relevante de la autoritățile române.

ALȚI UTILIZATORI AU CITIT ȘI:

Terfeliți în Daily Express: „Românii din Marea Britanie își transformă copiii în golani și nevestele în prostituate”

Criminali și proxeneți români, pe lista celor mai căutați infractori din UK

Soția unui „zidar român din Italia”, către Ioan Rus: „SUNT O CURVĂ!”

   

About the author

redactia web