in

12 turci aveau de gând să ajungă ilegal în Mare Britanie. Descoperiți la Vama Nădlac II


Cei 12 migranți turci au fost descoperiți în urma controlului efectuat de polițiștii de frontieră de la Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară.

Un camion, înmatriculat în Turcia, era condus de un bărbat de 32 de ani, cetățean turc, iar conform documentelor de însoțire a mărfii, acesta transporta role din material cauciucat, pe ruta Turcia-Ungaria.

„În urma analizei de risc specifice, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunțit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul compartimentului marfă, au fost descoperite ascunse, printre bunurile transportate, doisprezece persoane”, au declarat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Polițiștii de frontieră au stabilit că cele 12 persoane sunt cetățeni din Irak și Turcia, șapte bărbați, o femeie și patru minori, adulții având vârste cuprinse între 18 și 38 de ani, iar minorii între 14 și 17 ani. De asemenea, s-a stabilit că cei 12 sunt solicitanți de azil în România și aveau intenția de a ajunge în Marea Britanie.

În acest caz, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migrați pentru șoferul automarfarului și de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetățenii descoperiți ascunși.

Traficul de imigranți în Marea Britanie, la cote înalte. Trei români, printre cei condamnați în 2019
Ca să nu o mai înșele, o femeie i-a pus soțului o piuliță pe organul genital

Belgia: O prezentatoare de origine română, criticată că apare ”prea însărcinată” la TV