in

24 de ore de violență extremă în Londra. Bărbat ucis în fața copilului său, în Willesden. Elevi înjunghiați, împușcături în Dagenham

În ultimele 24 de ore, în capitala Marii Britanii a avut loc un șir de înjunghieri și împușcături. De asemenea, a fost găsit trupul copilului de 13 ani dispărut în apele Tamisei.

Un băiat de 13 ani se zbate între viață și moarte după ce a fost înjunghiat în drum spre școală pe Isle of Dogs, arată My London.

Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului de pe strada Parsonage, cu puțin înainte de ora 09:00, pe 29 aprilie.

Starea băiatului este critică, iar familia îi este alături în spital.

O anchetă a fost lansată după ce un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost înjunghiat mortal pe o stradă aglomerată din vestul Londrei.

Poliția Metropolitană a anunțat că a fost chemată la un „incident grav” în Willesden High Road, joi, 29 aprilie, la ora 17.11, de către paramedicii serviciului de ambulanță din Londra.


Polițiștii au confirmat apoi că un bărbat în vârstă de 40 de ani care a suferit răni prin înjunghiere a murit la fața locului. Ancheta continuă și nu au existat arestări.

Londra, erupție de violență la o petrecere rave în White City, polițiști atacați cu sticle, șapte ofițeri răniți – VIDEO

Cadavrul unui adolescent de 13 ani a fost găsit după ce a căzut în Tamisa, în drum spre școală.

Deși nu este încă identificat în mod oficial, se crede că victima este Zaheid Ali, un elev de 13 ani de la Academia Ark Globe din Southwark.

Acesta a căzut în apă marți, 20 aprilie, în jurul orei 8 dimineața, la scurt timp după ce a coborât dintr-un autobuz în apropiere de Tower Bridge.

Poliția, pompierii și echipajele de la RNLI au făcut căutări în Tamisa în ultima săptămână.

Un bărbat a fost împușcat în față în Dagenham.

Joi, 29 aprilie, poliția a fost chemată la ora 18.25 pe Maplestead Roadm, Dagenham.

A fost găsit un bărbat în vârstă de 20 de ani, împușcat în față.

O adolescentă a suferit răni ușoare, iar o alta a fost arestată, potrivit polițiștilor. Aceștia au confirmat că ieri (29 aprilie) au fost chemați pe Elmcourt Road, în urma unui raport cu privire la o persoană înarmată cu un cuțit.

O fată de 16 ani a fost tratată pentru răni ușoare, de către ofițeri și paramedicii Serviciului de Ambulanță din Londra. Adolescenta a fost apoi dusă la un spital din sudul Londrei pentru tratament suplimentar.

Poliția a arestat cu această ocazie o altă fată, tot de 16 ani. Incidentul este cercetat de ofițerii locali.
Îngrijorarea în Marea Britanie. Tulpina indiană se răspândește rapid în ciuda numărului mare de vaccinări

Marea Britanie. Mașinile fără cheie nu mai sunt asigurate din cauza creșterii furturilor