300 de romi din Suceava s-au întors din Italia de frica coronavirusului. La vamă au mințit că vin din Germania

300 de romi dintr-un sat din Suceava s-au întors din Italia de teama coronavirusului şi au mințit la vamă că vin din Germania, scrie Gazeta Românească.

Primarul unei comune din județul Suceava a anunțat Prefectura și Direcția de Sănătate Publică Suceava că aproximativ 300 de persoane de etnie romă din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, s-au întors neașteptat din Italia, de teama noului coronavirus.

Ce le transmite Ludovic Orban românilor din zonele contaminate cu coronavirus: “Nu veniți în România”

 „Au fugit din Bergamo, cu microbuze. La frontieră au declarat că vin din Germania și acum sunt acasă, la Mironu”, a declarat pentru Monitorul de Suceava primarul Constantin Moroșan.

El a mai spus că majoritatea celor care s-au întors din Italia au copii la școala din sat, motiv pentru care a decis și suspendarea cursurilor.

Întrebat dacă a fost la faţa locului ca să verifice situația, primarul a declarat pentru adevărul.ro: „Ce, sunt nebun? Să te duci dumneata să vezi. Eu am auzit şi am sesizat Direcţia de Sănătate Publică pentru că aşa este corect”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Doi români, spargere spectaculoasă în centrul Londrei. Au perforat zidul unui magazin și au plecat cu bijuterii de sute de mii de lire sterline

A început procesul românilor care au îngrozit Anglia. Prejudiciul depășește 2,5 milioane de lire sterline