in

31 de persoane găsite de poliție într-o casă din Barking. Acuzații GRAVE: Bătuți, amenințați și lăsați fără bani de o familie de români

O familie de români este acuzată că a forțat mai mulți muncitori să trăiască în sărăcie în timp ce erau ținuți în condiții de sclavie modernă în Marea Britanie.

Potrivit TheSun, muncitorii au acuzat că erau bătuți și amenințați că vor fi predați autorităților care îi vor trimite acasă de frații Valentin și Grigore Lupu.

Potrivit anchetatorilor, Valentin Lupu, în vârstă de 24 de ani, a făcut un profit de 2,5 milioane de lire sterline pe parcursul a cinci ani de pe urma traficului de persoane. Muncitorii erau recrutați din România și li se promitea o viață mai bună în Anglia.

Tatăl lui Valentin, Viorel, în vârstă de 49 de ani și mama acestuia, Victorița, 51 de ani, le rețineau banii și cărțile de identitate.

De asemenea, s-a mai arătat în cadrul procesului, că polițiștii au găsit 31 de bărbați și femei care locuiau într-o casă cu trei dormitoare din Barking.

Potrivit procurorilor, atunci când ridicau obiecții, oamenii erau bătuți și amenințați de frații Valentin și Grigore Lupu.


Una dintre victime a reclamat la poliție că un alt membru al familiei Lupu, Ionuț, de 25 de ani, l-a recrutat din România.

Mai târziu a fost găsit dormind pe stradă.

Inculpații, din Dagenham, Ilford și Forest Gate neagă acuzațiile de muncă forțată ce li se aduc. Procesul continuă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dacian Cioloș, la Londra. Și-a făcut poze cu muncitorii români pe un șantier din Wembley

Doi muncitori români, Ion și Marcel, eroi în Londra. Au salvat două femei răpite și violate