in

A bătut un bătrân pe care trebuia să îl îngrijească. Român deportat din Marea Britanie.

Dan Stuparu, un român de 46 de ani, este acuzat că și-a pierdut cumpătul și a bătut cu bestialitate un bătrân de 86 de ani pe care îl avea în grijă. El a fost deportat din Marea Britanie, după cum informează The Sun.

 

Incidentul s-a petrecut pe 29 septembrie 2014, când, potrivit instanței, Stuparu l-a lovit pe Derrick Blacke, un bărbat de 86 de ani, în timp ce acesta zăcea în patul său. Bătrânul a murit două săptămâni mai târziu, însă nu din cauza loviturilor.

Stuparu, care lucra ca îngrijitor la domiciliu, a fost condamnat, anul trecut, la un an și jumătate de închisoare pentru atac, de Hull Crown Court. Atunci când a fost arestat, românul se afla la volan și avea o alcoolemie mai mare decât limita legală, mai scrie The Sun.El a negat că l-ar fi bătut pe bătrân.

Blacke, care suferea de demență, a fost găsit plin de sânge de către prietenii săi, Chris Palmer și Sue Griffiths, care aveau grijă de el de 14 ani. Femeia a povestit că atunci când l-a văzut în asemenea hal, l-a întrebat ce s-a întâmplat, acesta i-a spus că s-a luptat cu atacatorul.


Un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne a declarat cu privire la cazul Stuparu: “Cetățenii străini care abuzează de ospitalitatea noastră, prin comiterea de infracțiuni în Marea Britanie trebuie deportați fără nici un fel de reținere.”

„Vom face tot ce ne stă în putință pentru a lua măsuri împotriva acelor criminali străini care cauzează probleme în Marea Britanie, inclusiv a celor din țările Uniunii Europene.”

 

“Toți infractorii străini care au primit o pedeapsă privativă de libertate sunt luați în considerare pentru deportare.”

Acuzații grave: „Oamenii sunt deportați ilegal din Marea Britanie”

VIDEO – Descinderi în forță ale Poliției din Manchester. Români, printre victime ale sclaviei moderne

Un infractor român va fi expulzat după ce va face pușcărie în Marea Britanie

Un român a intrat gol pușcă peste o familie de britanici și a început să se masturbeze

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii din diaspora vor beneficia de regim de urgență și scutiri de taxe la depunerea documentelor

William şi Kate, cinci ani de la nuntă