in

A bătut un pensionar până l-a băgat în comă. Abia fusese eliberat din închisoare

Un tânăr din România, a lovit un pensionar de 70 de ani până l-a băgat în comă. Românul fusese eliberat din închisoare cu doar o lună înainte de comiterea faptei.

Potrivit Daily Express, Florin Rîpă, 18 ani, s-a năpustit asupra lui David Cooper, de 70 de ani, în timp ce acesta din urmă se grăbea să prindă un tren. L-a doborât la pământ și l-a lovit de aproximativ 15 ori, atât în cap, cât și în alte zone ale corpului. Intenția sa a fost să îl jefuiască pe bătrân. Acesta a rămas la pământ, fiind transportat în comă, la spital. A stat în comă 10 zile și a petrecut trei săptămâni la terapie intensivă, iar acum se află în îngrijirea fiicei sale.

O oră mai târziu, românul a abordat o altă victimă, o femeie de 61 de ani. A lovit-o de două ori, după care i-a luat geanta în care se aflau un telefon mobil și 15 lire sterline.

Potrivit instanței, Rîpă a venit în Marea Britanie în 2014, după ce fusese arestat pentru furt calificat la Paris. El fusese eliberat cu o lună înainte să îl bată pe David Cooper, după ce ispășise o pedeapsă de șase luni pentru tentativă de jaf.

Românul a recunoscut că se face vinovat de vătămare corporală gravă cu intenție de jaf și a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Judecătorul a propus deportarea lui Florin Rîpă.
Apărătorul lui Rîpă a spus că acesta are remușcări și că și-a cerut iertare victimelor pentru ceea ce a făcut. El a spus că nu își aduce aminte prea bine, din cauză că fumase canabis și băuse multă votcă.

Un grup de români terorizează un oraș scoțian. Fură tot ce prind!

Un englez terorizează România. A participat la un jaf ca-n filme la scurt timp după ce a ieșit din pușcărie

A jefuit un irlandez beat înainte cu jumătate de oră ca acesta să moară

Luptător român de MMA condamnat pentru uciderea unui om în centrul Londrei. L-a lovit cu un Bentley de 120.000 de lire

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fost premier al Marii Britanii despre Brexit: „Boris este un bufon, campania lui este falsă și înșelătoare”

Iohannis: „Diaspora să fie o prioritate naţională”