in

A condus 44 de ore fără odihnă din Anglia și a omorât trei persoane. Șofer român condamnat în UngariaUn șofer român, în vârstă de 36 de ani, din județul Neamț, a fost condamnat la închisoare, în Ungaria, după un groaznic accident pe care l-a provocat în luna iulie a anului trecut, atunci când trei români au murit.

Șofer ul a primit o pedeapsă de doi ani și șase luni de închisoare cu executare şi o interdicție de patru ani de a mai conduce.

Tragedia s-a produs pe 24 iulie 2017, pe autostradă, la numai 20 de kilometri de granița cu România.

Şoferul se afla la volanul unui microbuz în care se aflau opt pasageri, șase bărbați și două femei.

Potrivit anchetatorilor maghiari, românul a condus microbuzul continuu, timp de 44 de ore. El a plecat din România pe 21 iulie, iar în aproximativ 24 de ore a ajuns în Marea Britanie, acolo de unde a preluat pasagerii.

După ce a ajuns în Marea Britanie, șoferul a dormit o noapte în microbuz, iar a doua zi i-a preluat pe pasageri din Londra şi Dover şi a pornit către România pe data de 24 iulie, la primele ore ale dimineții.

Potrivit martorilor, șoferul nu s-a odihnit nicio clipă pe drumul către România și a adormit la volan.

Toți pasagerii dormeau atunci când microbuzul a intrat în plin, cu o viteză de aproximativ 95 de km/h, fără să frâneze, într-un TIR parcat.

În urma impactului deosebit de violent, un tânăr de 28 de ani și cele două femei din microbuz, în vârstă de 41 și 52 de ani, au murit pe loc.

Ceilalți pasageri au ajuns în stare gravă la spitalele din zonă și au primit îngrijiri medicale.

VIDEO. Imagini din autocarul groazei. Șoferul a adormit la volan în Ungaria. Bara de pe mijlocul autostrăzii a străpuns autovehiculul pe o distanță de 11 metri
VIDEO – Leicester City a confirmat oficial moartea proprietarului în accidentul de elicopter

Londra. „Vorbește engleză, ești în Anglia”. Femeie umplută de sânge din cauză că nu vorbea engleza