in

A rămas abandonat într-un avion de pe aeroportul din Manchester: ”M-am simțit ca un ostatic”

Știri Marea BritanieA rămas abandonat într-un avion de pe aeroportul din Manchester: ”M-am simțit ca un ostatic”.

Un pasager cu dizabilități a fost abandonat într-un avion de pe aeroportul din Manchester timp de mai bine de două ore, înainte de a fi nevoit să sune la poliție pentru a-l ajuta să treacă de controlul de frontieră. El a declarat că s-a simțit ca și cum ar fi fost ținut „ostatic”, scrie The Guardian.

Daryl Tavernor, în vârstă de 33 de ani, care suferă de atrofie musculară spinală, a cerut o revizuire a serviciilor aeroportului pentru utilizatorii de scaune cu rotile.

El și îngrijitorul său au rămas blocați în aeronavă după zborul lor Ryanair de la Roma, joi dimineața devreme. După ce, în cele din urmă, au fost dați jos din aeronavă la ora 4.40 dimineața, au mai avut de așteptat încă o oră pentru a trece de zona de control la frontieră și au fost lăsați să treacă doar după ce au sunat la poliție.

Haos în aeroporturile din Anglia, cozi infernale, zboruri anulate sau suprarezervate, bagaje pierdute: ”Este o nebunie”

A rămas abandonat într-un avion de pe aeroportul din Manchester

Calvarul lui Tavernor, care l-a „rănit fizic și epuizat emoțional”, vine după o serie de probleme similare întâmpinate de utilizatorii de scaune cu rotile în aeroporturile din Marea Britanie.


El a declarat că întârzierile mari cu care se confruntă mii de pasageri pe aeroporturile din Marea Britanie din cauza lipsei de personal sunt un eveniment mult prea comun pentru cei în scaune cu rotile.

Vorbind pentru The Guardian, el a spus: „Pentru pasagerii în general, resursele de personal din aeroporturi reprezintă acum o problemă importantă, dar pentru pasagerii cu dizabilități din Marea Britanie a fost întotdeauna o problemă și se înrăutățește.”

Aeroportul din Manchester a declarat că îi pare „rău să audă că domnul Tavernor a avut o experiență dezamăgitoare”, dar nu i-a oferit scuze sau un răspuns la o plângere detaliată.

Aeroportul își externalizează serviciul de asistență specială către o companie numită ABM. Aceasta și-a exprimat, de asemenea, regretul, dar nu și-a cerut scuze.

Tavernor, care este din Stoke-on-Trent și lucrează în domeniul marketingului digital, a declarat: „Aeroportul Manchester trebuie să revizuiască acest contract. Fie încearcă să îl gestioneze cu bani puțini și nu pot îmbunătăți serviciul din cauza bugetului, fie pur și simplu nu au mărit numărul de personal după pandemie”.

”Niciodată nu am mai avut parte de un tratament atât de prost și inuman”

El a spus că serviciile pentru pasagerii cu handicap din alte părți ale lumii sunt „mult mai bune decât cele din Marea Britanie”. El a adăugat: „Din anumite motive, în această țară nu se acordă atenția necesară”. Tavernor a spus că a mai suferit întârzieri similare în trecut, dar nu atât de mult timp.

Într-o scrisoare de reclamație adresată aeroportului, Tavernor a spus: „Niciodată nu am mai avut parte de un tratament atât de prost și inuman… Acum sunt plin de vânătăi și am o întindere a gâtului după ce am fost reținut atât de mult timp… Cum poți să lași un pasager în avion și apoi să ne lași fără nicio modalitate de a intra în propria țară?”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Haos la Aeroportul Gatwick: Pasagerii au rămas blocați „ca niște animale” timp de șase ore, înainte de a „fi trimiși acasă”

sobolani toaleta

În Marea Britanie, mai mulți șobolani ca niciodată, intră în case prin toalete: ”Nimeni nu este în siguranță”