Menu
in

Londra: A spulberat un om cu BMW-ul și a primit muncă în folosul comunității

Viața unui om pare că nu valorează mare lucru în ochii judecătorilor britanici, care au pedepsit o șoferiță care a omorât o persoană cu muncă în folosul comunității.

O studentă la drept care a apăsat din greșeală accelerația în loc de frână și a ucis un om a fost pedepsită cu 150 de zile de muncă în folosul comunității.

Raveena Raizada, 23 de ani, a pierdut controlul mașinii într-un sens giratoriu de pe Hayes Road, Southall, vestul Londrei, pe 27 martie 2020.

Ea l-a lovit pe Manjit Singh Khaira, în vârstă de 59 de ani, care urca pe trotuar, în aceeași direcție de mers cu mașina.

Strada era pustie la momentul accidentului, scrie Metro.

Raizada a recunoscut că a provocat moartea unei persoane prin conducere neglijentă și s-a prezentat marți, 2 noiembrie, la Old Bailey, pentru sentință.

Ea a încercat inițial să-l învinovățească pe pieton pentru accident, susținând că acesta a ieșit în mijlocul drumului.

În primul ei interviu de la poliție, tânăra a spus: „Era literalmente în mijlocul drumului și am încercat să-l evit și doar am virat”.

Irlanda, tragedie în ziua nunții, mirele accidentat mortal de un șofer care a intrat în autostradă pe contrasens

Dar imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat altceva, iar avocatul ei a spus că clientul doar repeta ceea ce pasagerul ei i-a spus că s-a întâmplat și nu ar fi trebuit să fie interogat când era într-o „stare completă de șoc”.

Anchetatorii au descoperit că Raizada a pierdut controlul mașinii și apoi a apăsat greșit pedala, accelerând în loc să frâneze, înainte de a lovi victima.

Avocata a subliniat că tânăra are un caracter bun, lucrează de la 17 ani și a arătat „o mare remușcare” pentru ceea ce s-a întâmplat.

Ea a mai spus că accidentul a avut un impact semnificativ asupra sănătății mintale a clientei sale.

Judecătorul a fost de acord cu acest lucru: „A avut în mod evident un efect dramatic asupra sănătății mintale a inculpatului. Cazuri ca acesta, când vina este la un nivel inferior, consider că este o tragedie pentru toate părțile.”

El i-a dat lui Raizada un ordin comunitar de doi ani și 150 de ore de muncă neremunerată.

De asemenea, femeia a fost descalificată de la conducere timp de un an și trebuie să susțină un alt test înainte de a se putea urca din nou la volan.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 2.8]
Exit mobile version