in

Accident îngrozitor pe o autostradă din Anglia. Mai mulți oameni au murit după ce un camion a explodat. Nu se știe încă numărul victimelor

Accident îngrozitor pe autostrada A1 (M1) din Anglia după ce un camion s-a lovit violent de scuarul central și a explodat.

Două vehicule grele și mai multe mașini au fost implicate în coliziune, în județul Durham, nord-estul Angliei.

Potrivit ziarelor britanice, se pare că mai mulți oameni fi fost uciși în accident, însă numărul victimelor rămâne deocamdată necunoscut.

Accidentul a avut loc aseară (15 iulie) în jurul orei 18.30.

Mai multe persoane erau la locul accidentului imediat după sosirea serviciilor de urgență, inclusiv mai mulți membri ai armatei.

Poliția a confirmat că există decese, dar nu au spus câte.

Tristețe fără margini. Tânăr român de 26 de ani moare în Anglia, într-un accident cumplit: „Prieten drag, prea devreme către cer! Fără cuvinte…”

Serviciul de ambulanță a avertizat că vor exista întârzieri pentru alte apeluri, deoarece resursele au fost redirecționate la fața locului.

O Ambulanță Aeriană a fost, de asemenea, trimisă la locul accidentului pentru a ajuta la tratarea „mai multor victime”.

De asemenea, șoferii de la fața locului au fost rugați să predea orice filmare ar putea avea, relatează Metro.

Un purtător de cuvânt al poliției a spus aseară: „Serviciile de urgență sunt în prezent la locul unei coliziuni grave pe autostrada A1 (M). Incidentul s-a întâmplat astăzi la ora 18.00, pe drumul spre nord, la Bowburn.”

„Au fost implicate mai multe vehicule, inclusiv două camioane, dintre care unul a luat foc în urma coliziunii. Din păcate, se pare că au existat decese”, a mai arătat poliția.

Se aștepta ca autostrada să rămână închisă în ambele sensuri „timp de câteva ore” în timp ce echipele de urgență lucrează la fața locului.

Vom reveni cu amănunte…


Accident îngrozitor pe autostrada A1 (M1) din Anglia după ce un camion s-a lovit violent de scuarul central și a explodat….

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

Liviu Dragnea a fost ELIBERAT. „Mă consider deținut politic” „Au fost 2 ani și 2 luni de chin și suferință”

Medicul șef pentru Anglia anunță un nou lockdown: „Am putea fi forțați să readucem restricțiile în câteva săptămâni”