in

Lincolnshire. Român de 32 de ani, urmărea femei într-un Lexus alb. Acuzat de hărțuireUn român de 32 de ani a fost reținut și pus sub acuzare pentru hărțuire în North East Lincolnshire după o serie de incidente raportate de mai multe femei.

Potrivit Lincolnshire Reporter, Cosmin Tobă, de 32 de ani, a urmărit trei femei, în urmă cu câteva zile. Bărbatul se afla într-un Lexus alb.

Primul incident a avut loc la o benzinărie, pe 10 aprilie, când bărbatul a făcut avansuri unei femei, după care a urmărit-o.


Un incident similar a avut loc în parcarea unui supermarket, pe 14 aprilie, când aceeași persoană a urmărit alte două femei.

Tot pe 14 aprilie, bărbatul a urmărit-o din nou pe femeia din benzinărie, ceea ce a determinat-o pe aceasta să anunțe poliția.

Oricine are informații care pot ajuta anchetei sau dacă există cineva care a suferit un incident similar ar trebui să contacteze poliția, la 101, citând numărul 444 din 14 aprilie.

Cosmin Toabă, domiciliat în Grimsby, urmează să apară în fața Curții Magistraților din Grimsby și Cleetorpes, în data de 29 mai, acuzat de două fapte cu privire la utilizarea unor cuvinte sau comportamente amenințătoare sau abuzive.

Dorin Iacob, un fost apropiat al lui Traian Băsescu, arestat pentru hărţuire sexuală în Marea Britanie

Hărțuirea (bullying) la școală. Care sunt semnele că propriul tău copil poate fi victima unui astfel de comportament

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Brexit. Se cere un nou referendum. „Brexitul nu este inevitabil”

Suspect arestat în cazul românului ucis cu bestialitate în Dublin