in

Acuzații de șantaj și lipsire de libertate. Sucevean extrădat din Marea Britanie

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Dorneşti, Suceava, a ajuns în arestul poliției județene, săptămâna trecută, extrădat din Marea Britanie, în baza unui mandat european de arestare, anunță Monitorul de Suceava.

Mihai Grădinariu, fost Cobel, era dat în urmărire după ce s-a dispus arestarea sa în lipsă de către judecătorii Curții de Apel Suceava, în baza solicitării formulate de procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava.

Grădinariu este acuzat de fapte foarte grave, în legătură cu sechestrarea unei persoane, pentru recuperarea unei sume de bani.

Procurorii au solicitat arestarea bărbatului în vârstă de 34 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, lipsirea de libertate în mod ilegal și șantaj. Ancheta este în plină desfășurare.

Bărbatul din Dornești era arestat în lipsă din data de 11 octombrie 2018. Inițial, Tribunalul Suceava respinsese propunerea de arestare preventivă a inculpatului, însă la apel, s-a admis contestația procurorilor și s-a dispus arestarea preventivă în lipsă a bărbatului, în vârstă de 34 de ani.

Mihai Grădinariu a ajuns direct în arest, în baza mandatului de arestare pentru 30 de zile.


Cercetările continuă, pentru a se stabili întreaga activitate infracțională.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
S-a mutat în Anglia după ce a demascat șpăgile de la o grădiniță din România: „Vreau o educație sănătoasă pentru copilul meu”

Londra. Român de 22 de ani, ucis pe o trecere de pietoni. Familia are nevoie de bani pentru repatriere