in

Adolescent din România, extrădat în Marea Britanie pentru trafic de minori


Un adolescent de 17 ani, din județul Bihor, căutat în Marea Britanie pentru trafic de minori, a fost reținut de polițiști și urmează a fi extrădat.

Miercuri, 4 decembrie a.c., polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa au depistat un tânăr de 17 ani, din localitatea Gepiș, județul Bihor, urmărit internațional.

Autoritățile din Marea Britanie emiseseră pe numele acestuia un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de minori și a unor infracțiuni contra libertății persoanei și integrității sexuale a minorilor, toate pe teritoriul Marii Britanii.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri l-au prezentat pe tânărul bihorean unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, pe numele său fiind emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, iar joi, 5 decembrie a.c., va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea, pentru emiterea unui mandat de arestare provizorie, în vederea predării către autoritățile din Marea Britanie.

Femeie căutată în Marea Britanie, arestată în România. Va fi extrădată
Trei bărbați omorâți prin înjunghiere la Londra, în doar 12 ore

O româncă stabilită de 20 de ani în Marea Britanie își investește banii în reîmpădurirea Făgărașilor