in

Weekend violent în Londra: Adolescent înjunghiat într-un pub și ofițer de poliție tăiat cu maceta

Londra Adolescent înjunghiat

Un adolescent și un ofițer de poliție au fost transportați de urgență la spital în acest weekend, în urma unor noi atacuri cu cuțitul în Londra.

Un ofițer de poliție a fost tăiat la braț după ce a fost atacat cu o macetă de un bărbat care avea o criză de sănătate mintală.

Într-un alt incident, un tânăr de 17 ani a fost dus la spital după ce a fost înjunghiat la pub-ul Nags Head de pe High Road N22 din Wood Green.

Potrivit MyLondon, niciuna dintre victime nu se află în prezent în pericol.

Un ofițer de poliție a fost dus la spital după ce a fost tăiat la braț cu o macetă, în timpul unui incident, ieri dimineață, 10 aprilie, în estul Londrei. Poliția a fost chemată la fața locului de pe Skelton Road unde un bărbat care suferea de o boală mintală avusese o criză.

Ofițerul a fost dus la spital, dar starea lui nu îi pune viața în pericol. Totodată, Poliția Metropolitană a confirmat că un tânăr de 31 de ani a fost arestat sub suspiciunea de tentativă de omor.


Weekend plin de violență în Londra. Patru înjunghiați, studentă ucisă în cămin

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „Poliția a fost chemată în urma unui incident cu un bărbat înarmat cu o macetă care suferea de o criză de sănătate mintală, la o adresă din Skelton Road, E7. Un ofițer a fost rănit cu un obiect tăios la braț și a fost dus la spital pentru tratament. Starea lui nu îi pune viața în pericol.”

Înjunghiere în Wood Green

Un adolescent a fost transportat de urgență la spital după ce a fost înjunghiat într-un pub din Wood Green, în jurul orei 2 dimineața, duminică.

Băiatul de 17 ani se afla la pub-ul Nags Head de pe High Road din Wood Green, iar starea lui este în prezent stabilă.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat cu privire la acest incident: „Poliția a fost contactată de Serviciul de Ambulanță din Londra în jurul orei 2 dimineața, duminică, 10 aprilie, în urma unui raport privind o înjunghiere într-un pub de pe High Road, N22. Ofițerii au participat alături de paramedicii Serviciului de Ambulanță din Londra și au găsit un tânăr de 17 ani cu răni provocate prin înjunghiere. A fost dus la spital, iar rănile sale au fost evaluate ca fiind nepericuloase. Ancheta continuă.”


Weekend violent în Londra: Adolescent înjunghiat într-un pub și ofițer de poliție tăiat cu maceta

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vești bune pentru LONDONEZI. Pregătiți-vă hainele de VARĂ!

Vești bune pentru LONDONEZI. Pregătiți-vă hainele de VARĂ!

rareș bogdan diaspora

Rareș Bogdan, luat la înjurături de românii din diaspora. Și-a blocat comentariile pe pagina sa de Facebook