in

Afacere de familie. Frații Spartacus și Decebal, acuzați că duceau fete „la produs” în Irlanda de Nord

Frații Spartacus și Decebal Mihai, de 20, respectiv 28 de ani, sunt acuzați că duceau tinere din România în Scoția, unde le exploatau sexual.Cei doi au fost arestați în luna mai, în Belfast, iar poliția a declarat că a salvat patru femei din două locații deținute de frații Mihai.

Potrivit Belfast Telegraph, cei doi cetățeni români sunt acuzați de controlul prostituției, de conspirație la trafic de persoane în Regatul Unit, de convertirea și transferul unei proprietăți ilegale.


Cei doi mai sunt acuzați că ar fi câștigat mai mult de 125.000 de lire sterline din exploatarea femeilor, fiind descoperite transferuri de bani în conturi din România.

Cei doi frați neagă acuzațiile împotriva lor, cu toate că au fost observați când conduceau femeile la hoteluri și în alte locații pentru a se întâlni cu clienți pentru sex, potrivit procurorilor.

Cu toate astea, presupusele victime au refuzat să coopereze cu investigatorii și au dat declarații în sprijinul inculpaților. Spartacus Mihai a cerut chiar să fie eliberat din arestul preventiv, însă judecătorul nu a acceptat.

Telefoanele a trei dintre femei au fost examinate ca parte a anchetei și s-a cerut ca și telefoanele unora dintre clienți să fie supuse cercetărilor.

Organizaseră rețele de prostituție în zece orașe britanice. Proxeneți români arestați cu ajutorul Europol

Au violat și au adus fete pentru prostituție în Anglia. Și-au primit pedepsele

Îngrijorător! Românii, cele mai multe cazuri de sclavie modernă și prostituție din Europa

Irlanda. Românce reținute pentru prostituție. Au cerut ca din banii confiscați să li se cumpere bilete de avion

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Nu ai anunțat Fiscul că pleci din țară? Vei fi amendat

S-au aflat planurile Marii Britanii după Brexit. Se pune capăt libertății de circulație, cetățenii UE vor putea sta doar o perioadă limitată în UK. VEZI DOCUMENTUL!