in

Alegem Miss Diaspora UK! Premii de peste 1.500 de lire

Mai sunt câteva zile până la evenimentul organizat de Ziarul Românesc și Masons Arms – Club Românesc în Edgware, iar sponsorii ne-au anunțat că premiile pentru primele trei locuri la Miss Diaspora UK 2013 vor fi de peste 1.500 de lire. Mai mult, Money Gram va oferi laureatelor câte un superb set de picnic. Vor fi și surprize pe care vă lăsăm să le descoperiți pe 3 august, de la ora 20.30, când vom alege reprezentanta comunității Românești la Miss Diaspora 2013.Câștigătoarea primului loc va pleca, pe 10 august, la Mangalia, acolo unde are loc anul acesta marele concurs Miss Diaspora. Cheltuielile legate de cazare, masă, ședințe foto, etc vor fi suportate de organizatori. Reprezentanta comunității din  Marea Britanie va trebui să suporte doar drumul.

Organizatorii din UK, Ziarul Românesc Weekly și The Masons Arms Club Românesc în Edgware așteaptă, până pe 3 august, înscrierile la Miss Diaspora UK 2013. Totodată, miercuri, 31 iulie, la The Masons Arms – Club Românesc în Edgware va avea loc o întâlnire a candidatelor înscrise în concurs cu organizatorii. Acesta este și un prilej pentru noi înscrieri. Așa că, vă așteptăm, dacă aveți între 16 și 23 de ani, între orele 20.00 și 23.00, la adresa 75 High Street, Edgware, HA8 7DD.

Zmărăndescu, în juriu

Din juriul concursului va face parte și campionul român Cătălin Zmărăndescu, alături de reprezentanți ai sponsorilor și ai organizatorilor.

Vor avea loc probe specifice competiției de Miss precum prezentare personală, ținută de seară, ținută sport, dans, cultură generală. Mai multe informații despre concurs puteți găsi și pe missdiaspora.ro/informatii.

Pentru a participa la preselecția de la Londra, nu trebuie decât să expediați o fotografie,împreună cu datele personale, până pe 30 iulie, la adresa [email protected] sau puteți telefona la numerele: 07852 194 677 – Larisa și 07572 880 851 – Cristina.

Participantele la concursul „Miss Diaspora” trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– vârsta între 16 – 23 de ani

– cel puțin unul dintre părinți să fie de origine română

– domiciliul stabil, cu forme legale, în Marea Britanie

– să nu fie sau să nu fi fost căsătorită sau să nu fi născut

– să nu mai fi participat la altă ediție a concursului „Miss Diaspora”

– să nu fi pozat sau să nu fi apărut în pictoriale nud

La preselecție se ține cont de:

– aspectul fizic

– spontaneitate, imaginație și aptitudini artistice

– cunoștințe de tradiție și civilizație

– înălțimea minimă trebuie să fie 165 cm.

Sponsorii evenimentului de la Londra sunt Levenes Solicitors, Money Gram, Lycamobile, Alexandra Style: coafor & frizerie în Edgware și Patiseria Romana.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Autoutilitare „anti-imigrație” pe străzile Londrei

Băsescu vrea cetăţenie moldovenească: “Mi-aş dori ca românii să trăiască într-o singură ţară”