Alegeri parlamentare – PNL DIASPORA propune ”o echipă de profesioniști, cu proiecte clare”

Pe 5-6 decembrie, ciclul electoral se închide cu alegerile parlamentare, moment în care se poate începe cu adevărat Dezvoltarea României, așa cum au arătat românii că vor încă de anul trecut. Alegerile prezidențiale au arătat voința românilor pentru un destin european, cu un președinte interesat de prioritățile adevărate ale României: educație, economie competitivă, parteneriat corect cu Europa.

Alegerile locale au arătat că românii vor o administrație performantă, fără baroni, fără interese de partid. Diaspora a fost, la alegerile prezidențiale de anul trecut, vocea fermă care a cerut o Românie normală.

Candidații PNL Diaspora pentru alegerile din decembrie sunt oameni cu experiență, profesioniști, care vin în fața românilor din diaspora, cu proiecte clare, prin care vor să dea glas în Parlamentul României vocii a celor peste 5 milioane de români care trăiesc departe de casă.

Astfel, la Senat, filiala PNL Diaspora îl propune pe

  • Viorel Badea, senator pentru românii cu domiciliul în afara României. Este cel care, încă din anii 1990, s-a bătut pentru ca românii din comunitățile istorice și cei din diaspora să fie reprezentați în cadrul instituțiilor din România. A înființat și a condus prima structură guvernamentală dedicată românilor de pretutindeni, la inițiativa sa, au fost înființate comisiile parlamentare pentru românii din afara granițelor țării, este una dintre cele mai active voci pentru drepturile lucrătorilor români din diaspora și a copiilor rămași acasă în Consiliul Europei.
  • Tot la Senat, pe locul doi, este Mihai Dohotar, antreprenor român din Grecia, care, după peste 20 de ani și după mai multe încercări de a reveni acasă, a reușit.

Pentru Camera Deputaților candidează:

  • Valentin Făgărășian, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri români din Italia, președintele Organizației Oamenilor de Afaceri a PNL Diaspora, care are scopul de a reuni antreprenori de toate naționalitățile de pe teritorul Italiei și nu numai, pentru a le prezenta oportunitățile de a investi în România, creând astfel o punte între mediul de afaceri românesc și cel internațional.
  • Pe locul doi la Camera Deputaților este Toader Ciuta, oșean ambițios și determinat, care a reușit să construiască una dintre cele mai apreciate companii de construcții din Dublin, Irlanda, în cei peste 20 de ani petrecuți acolo.
  • Pe locul trei este Radu Lupu, antreprenor atât în nordul Italiei, cât și în România. Are ambiția de a implementa un proiect ce vizează interconectarea diasporei la cel mai înalt nivel.
  • Pe locul patru este Nicolae Dina, de profesie avocat, locuiește alături de familie în mijlocul Spaniei, în Arganda del Rey, unde este un cunoscut antreprenor.
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Luptător profesionist, moare de COVID la doar 19 ani. Nu avea nicio problemă de sănătate

Vești bune pentru suporterii din Anglia. Se redeschid stadioanele. Numărul spectatorilor va fi limitat