in

Alte două cazuri de coronavirus în Londra. În Marea Britanie se discută despre închiderea școlilor

Școlile din Marea Britanie ar putea fi închise pentru două luni, pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus, iar spitalele de stat vor anula operațiile pentru o vreme, pentru a putea folosi paturile în cazul creșterii numărului de bolnavi.

Evenimentele sportive și concertele ar putea fi anulate, de asemenea. Profesorul Chris Witty, consilier medical șef al guvernului de la Londra, a avertizat că Regatul Unit ar trebui să se pregătească pentru perturbări ale activităților obișnuite, pentru o perioadă foarte lungă de timp și să fie gata să plătească un cost social mare pentru eforturile de stopare a virusului.


Crește numărul de cazuri de coronavirus în Regatul Unit. Ce măsuri anunță guvernul britanic

Între timp, alte două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Londra. Este vorba despre un profesor de la Colegiul Wimbledon și un cadru medical de la o clinică pentru cancer din Londra.

În Londra mai erau semnalizat până acum alte 13 cazuri.

Colegiul Wimbledon a fost închis, după semnalarea cazului, până pe 10 martie, pentru dezinfecție.

Premierul Boris Johnson a convocat comitetul de urgență COBRA pentru astăzi, 2 martie, după ce cazurile de infectări cu noul virus s-au dublat în weekend.

ALERTĂ! Zeci de școli din Marea Britanie se închid din cauza coronavirusCrește numărul de cazuri de coronavirus în Regatul Unit. Ce măsuri anunță guvernul britanic

Iarna se instalează la începutul lui martie în Marea Britanie. Se anunță zăpadă