in

Ambasadorul României intervine împotriva campaniei anti-româneşti din UKÎntr-un interviu pentru Daily Telegraph, Ambasadorul României, domnul Ion Jinga, a avertizat asupra pericolelor care pot apărea datorită campaniei alarmiste dusă de presa britanică referitor la imigraţia românilor şi bulgarilor.

Ambasador de 5 ani în UK, Ion Jinga a spus că estimările presei sunt de fapt nişte exagerări, pentru că potenţialul de export al forţei de muncă din România a ajuns la limită.

“Presa insistă şi apelează la sentimentele publicului, dar această strategie nu aduce nici un serviciu britanicilor sau românilor. Se simte deja o tensiune în rândurile comunităţii româneşti în sensul că se simt mai discriminaţi ca oricând şi mai mult, se simt trataţi ca cetăţeni de mâna a doua”.

“Ridicarea restricţiilor va preveni exploatarea, va asigura un tratament corect, fără discriminări, pentru românii care mucnesc deja în Marea Britanie şi mai mult, va eficientiza colectarea taxelor, aducând mai mulţi bani la buget” a spus domnul Jinga.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

115 percheziţii la clanurile interlope: Fraţii Cămătaru, ridicaţi de Poliţie

Steaua, în optimile Europa League. Calificare obţinută la penalty-uri