in

Anaser Duduianu, căutat de poliție în Marea Britanie. Ar fi înșelat mai mulți români care l-au denunțat

Anaser Duduianu este căutat și de poliția din Marea Britanie. Unul dintre liderii clanului Duduianu, refugiat în Londra, ar fi înșelat mai mulți români, care l-au denunțat autorităților londoneze, scrie CanCan. Interlopul este dat în urmărire internațională.

Anaser este unul dintre fii celebrului Cristofor, considerat unul dintre cei mai temuți interlopi din gardă veche.

Recent, Anaser Duduianu a părăsit România după ce a fost acuzat că l-ar fi jefuit pe manelistul Florin Salam dar și pe alți cântăreți cunoscuți. Acesta a fost dat în urmărire după ce manelistul a depus o plângere în care a povestit cum era obligat să plătească sume considerabile către membrii clanului.

Război la Londra între clanurile interlope din România. Rudele celui tăiat de Duduieni jură răzbunare: „Iau 20 de ani de pușcărie…”

După acuzațiile aduse, Anaser Duduianu a părăsit țara și s-a refugiat în Marea Britanie, acolo unde continuă să aibă probleme cu legea. Recent acesta a fost denunțat de către mai multe persoane.

Deși interlopul „activează” și în Marea Britanie și recent a fost internat și în spital, autoritățile par că nu reușesc să pună mâna pe el. Recent, acesta a intrat și în atenția autorităților britanice, după ce au fost înregistrate mai multe plângeri pe numele lui.

Plângerile ce îl vizează pe Anaser Duduianu presupun infracțiuni de înșelăciune. Se pare că este vorba despre o persoană care a reclamat faptul că ar fi fost înșelată cu un ceas în valoare de câteva zeci de mii de euro și o altă victimă care ar fi susținut că Duduianu ar fi păcălit-o cu un autoturism de lux.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Record de migranți sosiți în Anglia. Aproape 600 au traversat Canalul Mânecii într-o singură zi

Marea Britanie. Șofer român condamnat la închisoare. Transporta imigranți ilegali