in

Anglia: Misterul unui picior amputat, găsit pe marginea drumului. Poliția caută o femeie fără piciorul stâng

Poliția din Humberside face un apel cel puțin ciudat, în încercarea de a găsi o persoană de sex feminin al cărei picior a fost găsit amputat, pe marginea drumului, în urmă cu doi ani.

Membrul a fost găsită de o persoană care își plimba câinele în New Waltham, Lincolnshire, în aprilie 2019.

Persoana căreia i-a aparținut piciorul nu a fost găsită niciodată, în ciuda analizei ADN, însă poliția din Humberside crede că ar putea fi vorba despre deșeuri medicale în urma unei operații.

Cu toate acestea, oamenii legii cer femeilor cărora li s-a amputat piciorul stâng să se prezinte de urgență la poliție.

Piciorul a fost găsită pe o potecă, lângă vechea cale ferată de pe Louth Road, scrie BBC.

Potrivit poliției, ar fi aparținut unei femei cu vârsta peste 16 ani și înălțimea de aproximativ 1,6 m.


În ciuda a peste doi ani de investigații ample, inclusiv cercetări în evidența persoanelor dispărute, teste criminalistice și analize ADN, nu a fost găsită nicio potrivire.

Bombă medicală în Marea Britanie. 2.000 de cazuri de cancer, nediagnosticate săptămânal din cauza pandemiei de coronavirus

Inspectorul Alan Curtis, de la poliția Humberside, a declarat că se analizează posibilitatea ca piciorul să poată proveni din deșeuri clinice după o operație.

El a adăugat: „Deși aceasta trebuie să pară o cerere foarte ciudată, facem acum apel la orice femeie din zonele Humberside și Lincolnshire care au avut o procedură medicală de amputare a piciorului stâng din 2014 să ne contacteze”.

Ofițerii de poliție au lucrat cu NHS pentru a restrânge posibilele potriviri, dar speră că se vor prezenta și persoane care au avut proceduri medicale private.

Orice apel „va fi tratat cu respect și intimitate”, a adăugat Curtis.


Anglia: Misterul unui picior amputat, găsit pe marginea drumului. Poliția caută o femeie fără piciorul stâng…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
BREAKING NEWS! Bulgaria, pe lista verde a Marii Britanii, România mai așteaptă… Insulele Baleare sunt din nou pe lista galbenă

Sute de autoturisme puse sub sechestru în cazul contrabandei cu țigări din România. Cum transportau traficanții țigările în Marea Britanie