Anglia: Numărul cazurilor de COVID-19 de la ferma unde lucrează români a ajuns la 120

Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus la ferma din Herefordshire unde lucrează aproximativ 100 de români, au ajuns la 120, informează Daily Mail.

În ferma A S Green and Co din Mathon, lângă Worcester, se află în prezent carantinate 200 de persoane, în case mobile.

Săptămâna trecută, 74 de oameni de la fermă au fost testați pozitiv pentru COVID-19, iar acum numărul lor a crescut cu aproximativ 50.

Muncitorii sezonieri de la ferma cu focar de COVID-19 au fost prin mai multe magazine înainte să fie testați pozitiv

Într-o declarație a Consiliului Herefordshire de luni, 20 iulie, se arată că: „Muncitorii au fost întrebați dacă doresc să rămână în fermă și să se autoizoleze pentru a reduce riscul răspândirii în rândul celorlalți lucrători și în rândul comunității. Continuăm să livrăm mâncare și lucruri esențiale către fermă și muncitori, pe perioada izolării.”

Doi muncitori testați negativ au părăsit ferma și sunt în contact cu angajatorul ca să se asigure că se autoizolează.


Mai mulți muncitori au încheiat perioada de autoizolare și acum sunt apți să își reia activitățile zilnice și vor putea să se întoarcă în curând la lucru în fermă.

Săptămâna trecută, autoritățile de sănătate și consiliul au trebuit să urmărească trei est europeni care au părăsit ferma.

Localnicii au fost sfătuiți să se spele pe mâini cu regularitate, să mențină distanțarea fizică și să poarte măști, pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Autorităţile austriece au închis spaţiile de cazare de la ferma de sparanghel unde erau exploatați români

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Andreea Esca recunoaște: „Am fost INFECTATĂ. Soțul meu a ajuns la terapie intensivă. Îmi spunea «NU mai pot. Cred că așa arată iadul»”

Escrocherii în vremea pandemiei. Dispozitiv anti-5G, vândut pe Internet la preț piperat. Ce conține acesta…