in

Anglia: O femeie și-a torturat și ucis fiul vitreg de numai 6 ani. Ce le-a spus anchetatorilor e strigător la cer

Anglia: O femeie și-a torturat și ucis fiul vitreg de numai 6 ani. Ce le-a spus anchetatorilor e strigător la cer

O femeie din Anglia și-a torturat și ucis fiul vitreg de 6 ani, apoi a sunat la serviciile de urgență, raportând că băiatul a murit după ce a căzut și s-a lovit la cap, potrivit Daily Mail.

Arthur Labinjo-Hughes ar fi fost ucis de tatăl său și de partenera lui după ce a fost victima a mai multor luni de abuzuri. Băiețelul era deseori lăsat nemâncat, ținut în picioare, pe hol, timp de 14 ore și otrăvit cu sare, înainte de a fi ucis.

La 12 minute după crimă, cei doi au sunat la serviciul de urgență spunând că minorul abia mai respiră, după ce s-ar fi izbit singur cu capul de podea de cinci ori. „S-a aruncat singur, m-a lovit și pe mine cu capul când încercam să-l ridic. Abia mai respiră”, a declarat atunci mama copilului.

Paramedicii au sosit la fața locului și l-au transportat pe băiețel la spital, unde a murit din cauza rănilor provocate.

Români acuzaţi în UK că şi-au ucis propiul copil. Robert avea doar şase luni

S-a descoperit apoi că femeia a fost cea care l-a omorât pe băiețel, iar în timpul procesului au apărut dovezi care îi încriminează pe cei doi soți.

Astfel, imagini surprinse de o cameră de supraveghere din sufragerie arată cum trupul copilului era târât de cei doi din hol, unde a și fost atacat, și așezat pe canapea. Ulterior, acesta a fost pus pe podea în timp ce tatăl său încerca să-l resusciteze potrivit instrucțiunilor primite prin telefon de la paramedici.

În plus, procurorii au prezentat mai multe dovezi audio în care copilul este auzit plângând și cerând ajutorul: „Ajută-mă, te rog ajută-mă unchiule, nu îmi dau de mâncare. Am nevoie de apă și de mâncare”.

Arthur a ajuns în custodia tatălui, după ce mama sa biologică a fost acuzată că și-a ucis partenerul.


Anglia: O femeie și-a torturat și ucis fiul vitreg de numai 6 ani. Ce le-a spus anchetatorilor e strigător la cer

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

sofer taxi Londra

O firmă de taxi din Londra oferă un salariu DE PORNIRE de 5.000 de lire pe lună

mii de șoferi

Mii de șoferi din Marea Britanie nu pot lucra din cauza birocrației și a lipsei de experiență