in

Anglia: Profesoară ucisă de iubitul ei luptător în cușcă, după ce acesta a descoperit că avea o relație cu un elev de 15 ani

O profesoară în vârstă de 47 de ani a fost omorâtă în bătaie de iubitul ei după ce acesta a descoperit că avea o relație cu un elev de 15 ani.

Iubitul profesoarei, un luptător în cușcă după ce în prealabil o șantajase cu privire la o relație sexuală pe care o avea cu un minorul.

Paul Robson, în vârstă de 50 de ani, a atacat-o pe Caroline Kayll, în vârstă de 47 de ani, și pe iubitului ei adolescent, în casa femeii din Linton, Northumberland, în noiembrie anul trecut.

Femeia avea leziuni la nivelul ochilor și vânătăile în jurul gâtului care indicau că ar fi putut fi sugrumată, scrie Daily Mail.

De asemenea, Robson l-a atacat pe băiatul de15 ani cu un foarfece și cu un satâr, i-a stropit pe amândoi cu amoniac și le-a luat telefoanele – ulterior actualizându-le conturile de pe rețelele de socializare pentru a da impresia că cei doi fugiseră împreună.

Robson, fost luptător MMA, susține că băiatul de 15 ani a atacat-o pe Caroline Kayll – lucru pe care adolescentul l-a negat atunci când a fost interogat.

Femeia îi spusese unei prietene că Robson o șantajează cu 35.000 de lire sterline și că „o va distruge” când va spune celor de la școală despre aventura ei cu adolescentul.

Yorkshire. Un român a constrâns o adolescentă cu dizabilități să întrețină relații sexuale cu patru bărbați

Într-o perioadă de 10 zile, ea a transferat 29.000 de lire sterline către Robson și a contractat un împrumut de 10.500 de lire sterline.

Pe 15 noiembrie, martorii spun că au auzit o voce feminină strigând „ieși” și mai târziu în acea seară Robson a bătut la ușa fostei sale vecine, spunându-i că lui Caroline îi este rău.

Aceasta a găsit în casă mult sânge și pe profesoară cu fața în jos.

De asemenea, în casă se afla adolescentul, care era în stare de șoc și plin de sânge.

Caroline Kayll a fost dusă la spitalul din Newcastle, unde testele au arătat că avea răni catastrofale la nivelul creierului.

Robson a postat mesaje pe contul ei de Facebook despre aventura femeii cu școlarul și i-a trimis un e-mail fostului ei soț – dându-se drept Careoline – în timp ce aceasta era în comă la spital.

Când Robson a fost arestat și intervievat, el nu a răspuns la întrebările detectivilor, dar într-o declarație a spus că a fost „distrus” de moartea ei și a susținut că cineva l-a atacat.
Copil înecat într-un parc tematic din Anglia. Compania, amendată cu UN MILION de lire sterline

Cinci britanici vaccinați cu AstraZeneca au suferit cheaguri de sânge. Un bărbat a murit din această cauză