Menu
in

Anglia. Relaxare cu scandal. Clienții unui pub au invadat strada fără a ține cont de măsurile de protecție

Consiliul local investighează un pub din Coventry după ce mulțimea a invadat strada, la miezul nopții de duminică spre luni, așteptând redeschiderea localului.

O coadă lungă de oameni se formase la Oak Inn, lângă universitatea Coventry, în așteptarea ridicării restricțiilor din Anglia. Videoclipurile postate pe rețelele de socializare au arătat peste 100 de persoane care stăteau în stradă.

În timp ce mulțimea din grădina pubului părea să țină cont de distanțare și de regula celor șase persoane la o masă, la coada de afară nu se respecta nimic. O purtătoare de cuvânt a Consiliului Coventry a confirmat că pub-ul este în curs de anchetă, scrie Metro.

Ea a spus: „Oamenii încep să se bucure de reducerea restricțiilor și, odată ce orașul începe să redeschidă magazinele neesențiale și localurile, de astăzi, vrem să reamintim tuturor despre importanța respectării regulilor.

Anglia: După Lunea Glorioasă, a venit Marțea Mahmurelii. Milioane de englezi au băut până aproape de coma alcoolică, în prima zi a ridicării restricțiilor

„Aceasta include distanțarea de doi metri, purtarea măștilor de protecție în public și spălarea regulată a mâinilor atunci când vizitați un local”.

„Vom investiga orice locație despre unde se raportează că nu se respectă aceste reguli sau că are dificultăți în ceea ce privește formarea unor cozi mari sau a unui număr imposibil de gestionat de vizitatori”, a continuat reprezentantul consilului.

Darren Lee, proprietarul Oak Inn, a spus că nu poate răspunde consiliului, deoarece nu a fost contactat încă, dar a spus că după părerea sa locația a funcționat în conformitate cu regulile.

„Facem întotdeauna lucrurile în condiții de siguranță și în mod corespunzător … am reușit să ieșim de sub restricții în conformitate cu liniile directoare naționale”, a spus el.

O postare pe pagina de Facebook a localului înainte de deschidere arăta: „Suntem încântați că îi primim pe toți înapoi, după miezul nopții, în această seară, până la 6 dimineața. Nu este necesară rezervarea… primul venit, primul servit!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version