in

Anglia: Româncă în stare de ebrietate terorizează personalul de pe ambulanță cu un cuțit. „Agita lama și striga ceva într-o limbă străină”

O româncă în stare de ebrietate a băgat spaima în personalul de pe ambulanță după ce a ieșit în stradă cu un cuțit.

Mihaela Tănase, în vârstă de 35 de ani și partenerul ei au intrat într-un conflict cu un vecin, iar cei doi bărbați s-au luat la bătaie.

Cei doi s-au despărțit la venirea ambulanței. Atunci, femeia a alergat în casă, de unde s-a întors cu un cuțit, cu care a început să amenințe paramedicii.

Un paramedic și câțiva bărbați au reușit să o pună la pământ și i-au luat lama din mână, în urma unei lupte. Paramedicul a declarat că a fost cea mai înfricoșătoare situație de care a avut parte în cei patru ani de serviciu pe ambulanță.

Teroare în Londra: Două persoane, atacate cu cuțitul chiar în centrul capitalei britanice

Acum, românca a fost închisă timp de nouă luni de Curtea Coroanei din Stoke-on-Trent.

Procurorul a declarat că o ambulanță se afla pe șosea, pe 25 aprilie, la ora 12.20, când paramedicii au văzut doi bărbați care se luptau în stradă.

„Șoferul a pornit semnalele sonore și luminoase pentru a-i opri. Cei doi au încetat bătaia. Paramedicul și colega sa au ieșit din ambulanță și s-au dus către grup. Inculpata era prezentă și în stare de ebrietate. Unul dintre cei doi bărbați care se luptau era partenerul ei”, a mai spus procurorul.

După ce bărbații au fost despărțiți, femeia a fugit în casă, iar după 30 de secunde a revenit, fugind spre paramedicul care conducea ambulanța. Avea în mână un cuțit cu lama de 30 cm pe care îl agita și urla în română.

La interogatoriu, inculpata a spus că ea și iubitul ei fuseseră atacați. Ea a spus că nu știa că e împotriva legii să aibă un cuțit în mână.

Româna a pledat vinovat la infracțiunea de deținere a unei arme ofensive.

Judecătorul a condamnat-o pe Tănase la nouă luni de închisoare și i-a dat o interdicție de 3 ani de a intra în contact cu vecinii.

„Comportamentul tău a fost îngrozitor. Nu am nicio îndoială că motivul pentru care te-ai comportat în acest fel a fost în principal din cauza cantității de alcool consumată”, i-a spus judecătorul.

Milano, ceartă în familie, o româncă a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat soțul în abdomen
Tragedie în Marea Britanie: Trei morți și șase răniți în urma deraierii unui tren de călători

Marea Britanie: Aproape 3,5 milioane de oameni ar fi fost infectați cu COVID-19