Menu
in

Anglia, româncă înjunghiată de soțul albanez, 19 ani de închisoare pentru agresor: “Nu ai murit încă?”

Anglia, româncă înjunghiată de soțul albanez, 19 ani de închisoare pentru agresor: “Nu ai murit încă?”

Un bărbat de naționalitate albaneză, Zef Gjoni, în vârstă de 28 de ani, și-a atacat soția cu două cuțite în locuința lor din Thornton Heath, în jurul orei 4 dimineața, pe 1 aprilie 2020, după ce și-a dat seama că aceasta își luase telefonul în baie și contactase un membru al familiei. Victima avea cel puțin 17 plăgi înjunghiate

Gjoni a fost condamnat la 19 ani de închisoare vineri, 10 iunie 2022. În urma procesului, el a fost găsit vinovat de tentativă de omor, scrie presa britanică.

În timpul atacului, Gjoni a acoperit capul victimei cu o plapumă și a întrebat: “Nu ai murit încă?”. Victima l-a implorat pe Gjoni să cheme o ambulanță. Când în cele din urmă a sunat la 911, acesta i-a explicat operatorului că el și soția sa s-au certat și că ea s-a înjunghiat în inimă de două sau trei ori.

Crimă în Neasden: bărbat de 20 de ani înjunghiat mortal pe stradă

Anglia, româncă înjunghiată de soțul albanez

La sosirea poliției și a paramedicilor, victima a reușit să le spună, prin intermediul unui interpret român, că Gjoni i-a provocat rănile. Acesta a fost reținut la fața locului.

“Acesta a fost un atac violent și fără sens în interiorul casei conjugale”, a declarat purtătorul de cuvânt al CPS, Thea Viney.

“Zef Gjoni s-a înarmat cu două cuțite de bucătărie înainte de a lansa un atac neprovocat asupra propriei soții, pur și simplu pentru că aceasta a vrut să comunice cu familia sa”. Victima, care a fugit între timp din țară, se consideră norocoasă că este în viață.

“În timpul unui interogatoriu cu poliția, Gjoni a declarat că blocarea creată de coronavirus a supărat-o pe soția sa, deoarece aceasta era despărțită de familia ei din România.” El a pretins că ea se tăiase în baie, dar juriul a înțeles imediat această minciună evidentă.

“Probele medicale și declarațiile victimei, care a trebuit să petreacă două săptămâni în spital pentru a-și recupera rănile provocate de înjunghiere, au fost incluse în cazul acuzării.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
Exit mobile version