in

Anglia: Și-a ucis vecinul cu un cuțit, chiar în fața casei acestuia

Anglia: Și-a ucis vecinul cu un cuțit, chiar în fața casei acestuia

Un bărbat este acuzat de crimă după ce și-a ucis vecinul cu un cuțit și a rănit alți doi.

Matthew Boorman, în vârstă de 43 de ani, cu trei copii, a murit marți, 5 octombrie, după ce a suferit „răni grave”, în fața casei sale din Walton Cardiff, lângă Tewkesbury, Gloucestershire.

Doi ofițeri de poliție care erau în afara serviciului au intervenit în timpul incidentului, a anunțat poliția din Gloucestershire.

Soția victimei și un alt vecin, răniți în același incident

Soția lui Boorman, Sarah, în vârstă de 30 de ani, a suferit o rană la picior și a fost tratată la Gloucestershire Royal Hospital.

Un alt vecin, Peter Marsden, care are peste 40 de ani, se află în „stare critică, dar stabilă” la spitalul Southmead din Bristol, după ce a suferit răni grave prin înjunghiere.

Can Arslan, în vârstă de 51 de ani, este acuzat de uciderea lui Boorman, tentativa de ucidere a lui Marsden și provocarea de vătămări corporale grave cu intenție doamnei Boorman.

El va fi prezentat azi, 8 ocrombrie, la Curtea Magistratului din Cheltenham.

Fată de 5 ani ucisă în Londra. O femeie a fost arestată pentru crimă

„Ancheta se desfășoară rapid, am vorbit cu numeroși martori și am adunat imagini cu privire la acest incident oribil”, a declarat inspectorul detectiv Ben Lavender, care conduce ancheta.

„Aș dori să mulțumesc comunității locale pentru sprijinul și cooperarea continuă pe parcursul a ceea ce este un moment extrem de traumatic pentru toți cei implicați”, a mai spus polițistul, citat de The Independent.

Biroul Independent pentru Conduita Poliției (IOPC) a fost informat din cauza unor altercații anterioare dintre suspect și Matthew Boorman, a mai arătat poliția Gloucestershire.

Un purtător de cuvânt al IOPC a spus: „Am primit o sesizare de la poliția Gloucestershire în legătură cu contactul anterior al poliției cu suspectul și victima implicată într-un incident de înjunghiere, în Walton Cardiff. Vom evalua sesizarea pentru a stabili dacă este necesară implicarea IOPC într-o anchetă.”


…Anglia: Și-a ucis vecinul cu un cuțit, chiar în fața casei acestuia…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.5]

Marea Britanie: Porci sănătoși uciși și aruncați la gunoi din cauza lipsei de muncitori

Marea Britanie: Porci sănătoși uciși și aruncați la gunoi din cauza lipsei de muncitori

Marea Britanie: Doar șapte țări mai sunt pe lista roșie. Vezi care e situația României

Marea Britanie: Doar șapte țări mai sunt pe lista roșie. Vezi care e situația României