in

Anglia: Victima violului se sinucide imediat după ce este interogată de poliție. Avea doar 12 ani

victima violului

Victima violului, în vârstă de 12 ani, și-a luat viața imediat după interviul poliției, a declarat mama ei pentru Sky News.

Mama Semieia Halliwell, o fată cu autism care a pretins că a fost violată de un băiat de la școala ei, vrea să tragă la răspundere poliția din Merseyside pentru eșecurile de a investiga plângerile sale.

Semina, victimă a unui viol, și-a luat viața imediat după un interviu cu un ofițer de poliție care a descurajat-o anterior să depună o plângere penală și, ulterior, nu a reușit să o investigheze în mod corespunzător, a declarat mama fetei de 12 ani pentru Sky News.

Semina Halliwell, care suferea de autism, a susținut că a fost violată de un băiat mai mare care a urmat aceeași școală cu ea și a discutat cu ea pe Snapchat pentru a se întâlni în secret.

Mama ei, Rachel Halliwell, a contactat poliția, după ce Semina i-a spus ce s-a întâmplat, în urma unui incident grav de autovătămare.

Dar ofițerii de la Poliția din Merseyside „au făcut-o pe Semina să simtă că ea este un inconvenient pentru ei”, potrivit a doi membri ai familiei care au fost prezenți la interviuri și nu au adus acuzații împotriva presupusului făptuitor pe care l-a numit fata.


Victima violului, descurajată să facă plângere

Rachel, alături de mătușa fetei, Clare Halliwell, a spus că detectivul principal „s-a așezat și a început să vorbească despre toate formularele pe care ar trebui să le completeze dacă ea face plângerea și cât timp i-ar lua să completeze acele formulare”.

Detectivul „i-a spus Seminei că, știi, practic, este cuvântul tău împotriva lui și chiar vrei ca asta să-ți stea pe cap timp de 18 luni, pentru că nu va merge în instanță timp de 18 luni până la doi ani”, a spus Clare.

Fetiță de 9 ani din România, sclavă în Marea Britanie. Violată în mod repetat și „căsătorită” de trei ori pentru bani

Familia a declarat pentru Sky News că poliția din Merseyside nu a informat școala despre violul raportat, în ciuda asigurărilor oferite familiei că va exista o protecție. Aceasta a însemnat că fata a fost forțată să stea acasă, deoarece nu era protejată de a intra în contact cu presupusul făptuitor.

Hărțuirea și intimidarea martorilor

În urma interviului inițial, Semina și familia ei – inclusiv un frate – au fost vizați într-o campanie de intimidare online și offline a martorilor, inclusiv mai multe atacuri violente, despre care familia crede că au fost comise de asociații presupusului făptuitor. Nici poliția nu a reușit să investigheze pe deplin aceste fapte.

„Semina a fost bătută de trei ori, filmată, iar fratele ei a fost bătut la școală”, a spus Rachel.

Familia a spus că în această perioadă doar două fete au fost urmărite penal pentru agresarea Seminei. Alte incidente nu au fost pe deplin investigate, a spus familia victimei.

„Chiar dacă existau videoclipuri cu [Semina] bătută pe rețelele de socializare, poliția nu a făcut nimic în privința asta. Detectivul, a spus: „Ei bine, lucrurile s-au liniștit acum, așa că dacă mă ocup, s-ar putea să declanșeze totul din nou’”, a adăugat Rachel.

La trei luni după ce s-a făcut plângerea inițială, în timpul unui alt interviu în sufrageria familiei cu privire la viol și hărțuire, Semina a spus „M-am săturat de asta” și a urcat la etaj.

Tânără de 18 ani violată la o gară din Londra de doi bărbați mascați

„Credeam că s-a săturat ca poliția să fie aici și să nu facă nimic”, a spus mama ei la acea vreme.

Dar Semina se dusese să ia medicamentele care au ucis-o.

După plecarea poliției, familia a descoperit pachetele goale de medicamente, iar Semina a fost dusă la spital cu o ambulanță. În următoarele câteva zile ea a suferit o insuficiență de multiplă de organe și a murit.

Mormântul Seminei a fost vandalizat

Nici după moartea Seminei familia sa nu a fost lăsată în pace.

„A doua zi după înmormântarea ei, cineva a pus pe Snapchat – de pe un cont fals – o recompensă de 10.000 de lire sterline pentru cine aruncă gunoi pe mormântul ei. Și două săptămâni mai târziu, a fost [pus gunoi]”, a declarat familia pentru Sky News.

Videoclipuri în care victima violului este târâtă și împinsă la pământ și lovită cu pumnii și cu picioarele de alte fete – au fost direcționate către familie pe rețelele de socializare după înmormântare, la fel ca mesaje de sărbătorire a morții Seminei.

Familia sa spune că poliția din Merseyside a eșuat în mod constant să investigheze în mod corespunzător această hărțuire, așa cum nu a reușit să investigheze în mod corespunzător acuzația de viol a Sminei.

„Am avut poze Snapchat, editate cu ea întinsă într-un sicriu sau în descompunere, trimise de pe conturi false, iar poliția fie nu a putut sau nu a vrut să facă nimic în acest sens.”

„Poliția a spus că dacă ar fi fost ucisă, atunci ar fi fost diferit pentru că ar fi putut triangula semnalele către telefon pentru a dovedi că se aflau în apropierea unor persoane pe care le bănuiau că au făcut-o, dar nu au putut face asta pentru că nu a fost o infracțiune gravă”, a spus Clare pentru Sky News.


….Anglia: Victima violului se sinucide imediat după ce este interogată de poliție. Avea doar 12 ani…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

pașapoarte britanice

Deținătorii de pașapoarte britanice trebuie să verifice acest lucru înainte să călătorească. Li se poate refuza îmbarcarea

temperaturi marea britanie

Zăpadă de 4 cm și temperaturi aproape de 0 C în Marea Britanie. Cum va fi vremea în Londra